Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verliest nipt bij Emmen

27 november 2023 22:17
Foto: Pro Shots

Jong PSV verliest nipt bij Emmen; image source: Pro Shots

Jong PSV kwam maandagavond maar nipt tekort om een punt te pakken bij de nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie FC Emmen. Door een doelpunt van Mendes vlak na rust verloren de Eindhovenaren met 1-0. Keeper Niek Schiks verdedigde het doel de rest van de wedstrijd succesvol, maar helaas kon Jong PSV niets terug doen.

Door het verlies blijft Jong PSV laag geklasseerd, met de 14e plaats. Het gat naar boven naar de 13e plek is inmiddels met 5 punten aanzienlijk geworden. Wel heeft Jong PSV een wedstrijd minder gespeeld.




Tags

jong emmen nipt geklasseerd mendes niek schiks verdedigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Doelpunt van Emmen ontstond door een risicovolle pass van Nassoh door het midden.Tegen AZ had Nassoh ook al veel balverlies.Hij neemt veel risico met zijn gedraaf met de bal.Het uitspelen van mogelijkheden gebeurt ook heel slecht en het schieten in kansrijke positie is heel matig.Kortom genoeg werk aan de winkel voor de trainers van jong.Wederom een sterk keepende Niek Schiks.
+1/-0

6 maanden geleden
Die Gonzaga is m’n een goed voetballertje zeg! Super lichtvoetig maar alles op snelheid en techniek
+1/-0

6 maanden geleden
Emmen is zo slecht nog niet hoor. Uit hiervan verliezen is geen schande. (geldt natuurlijk niet voor ons eerste).
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage