Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noa Lang kampt met terugslag en mist sowieso uitduel tegen Sevilla'

28 november 2023 17:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Noa Lang kampt met terugslag en mist sowieso uitduel tegen Sevilla"; image source: Pro Shots

PSV moet het voorlopig weer doen zonder Noa Lang. Dat gaf Peter Bosz aan op de persconferentie van dinsdag en werd opgetekend door het Eindhovens Dagblad. De aanvaller heeft een terugslag gekregen nadat hij zaterdag zijn rentree maakte tegen FC Twente en zal tegen Sevilla sowieso niet inzetbaar zijn. Voor komend weekend is hij nog een twijfelgeval.

Meer op ED.nl
Tags

sevilla bosz twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Erg jammer, we hadden hem denk ik goed kunnen gebruiken. Maar dan wel als invaller. Denk dra we met Baka en Chucky net zoveel kans maken als met Lang. Heerlijk zo'n sterke brede selectie. :)
+2/-0

3 maanden geleden
Nee, ik ben geen medicus en ja achteraf praten is makkelijk. Maar ik heb toch echt het idee dat onze medische staf spelers (te) snel (misschien onder druk) weer fit verklaard waarna er vaak reacties volgen.
+1/-0

3 maanden geleden
Tja, nu kunnen we weer gaan speculeren over de medische staff etc. Zonder te weten waar de terugslag precies vandaan komt vond ik het wel opvallend dat hij zaterdag bij een 0-2 voorsprong (tegen 10 man) nog in het veld kwam om 20 minuten te spelen. Hij was op dat moment helemaal niet nodig voor de 3 punten. Zal wel gedaan zijn om ritme op te laten doen, maar achteraf dus geen goede beslissing denk ik.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Moet zeggen dat het tegenargument ook wel gemaakt kan worden. Met een 2-0 tegen 10 man 20 minuten maken is waarschijnlijk minder risicovol dan met een gelijke stand tegen 11. Als je Lang weer in een wedstrijd wilt belasten dan was dit een goede mogelijkheid.

Verder is het natuurlijk inderdaad nog puur speculatie of hij beter nog niet had kunnen spelen, ze dit ook vantevoren hadden moeten/kunnen weten en of de situatie verkeerd is beoordeeld of niet.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Precies, ook om even te kijken hoe hij weer op het veld staat. Het was geen beste invalbeurt, dus goed om te kijken waar die staat. Dat kan je beter doen bij 0-2 voor en tegen 10 man, dan tegen Sevilla. Helaas nu weer even afwachten.
+1/-0

3 maanden geleden
Jeetje das balen. Misschien dat Lang niet zo’n grote mond moet hebben in de media dat we zondag effe de 0-3 winnen.(karma)
Toch fijn dat de scheidsrechter afgelopen zaterdag niet Baka zun 2e gele kaart had gegeven.komen we goed weg
+2/-0

3 maanden geleden
Nu mogen we extra blij zijn dat Bakayoko niet geschorst is voor zondag!
+4/-0

 
3 maanden geleden
En door deze blessure zal er extra over gezeurd worden in de media.
+2/-0

3 maanden geleden
Lang drukt stempel op kampioensrace
+2/-1

3 maanden geleden
Beetje lullig als je net zo'n grote mond hebt gehad. Hardnekkige blessure blijkbaar.
+1/-0

3 maanden geleden
Onbegrijpelijk dat je met de beste voorzieningen , alle rust enz enz enz niet eens n kwartiertje mee kan hobbelen na al die weken , hopen dat ie in maart nog n maandje mee doet dan maar
+1/-1

3 maanden geleden
Ja, een hamstring-blessure is heel vervelend en kan hardnekkig zijn. Ik was eerlijk gezegd verbaasd dat hij al zo snel weer speelklaar was. Hoop niet dat het lang sukkelen gaat worden.
+1/-0

3 maanden geleden
De eerste training van Lang raakte hij direct geblesseerd, volgens mij is hij daarna niet meer topfit geworden.

Niet direct zorgwekkend, wel bijzonder dat hij niet pas weer is gaan voetballen wanneer hij helemaal fit was. Misschien te overmoedig, inschattingsfout van de medische staf?

Hij is dit seizoen waarschijnlijk nog niet helemaal topfit geweest. Wat wel veel goeds beloofd, voor wanneer hij wel topfit is, als je kijkt naar wat hij nu al bij tijd en wijlen heeft gepresteerd.
+1/-0

3 maanden geleden
Geweldige voetballer maar ik dacht al, 15 miljoen? Als hij nog amper gaat spelen dit seizoen vind ik dat heel veel geld, zonde.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker