Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in Youth League onderuit tegen Sevilla

29 november 2023 15:51
Foto: Pro Shots

PSV in Youth League onderuit tegen Sevilla ; image source: Pro Shots

PSV is woensdagmiddag in de Youth League onderuit gegaan tegen Sevilla. De ploeg van Vincent Heilmann is door de 1-0 nederlaag gezakt naar de derde plek. PSV maakt nog wel altijd kans om als nummer twee naar de tussenronde in de Youth League te gaan. Dan zal het over twee weken moeten winnen van Arsenal en mag Sevilla op bezoek bij Lens niet winnen.




Tags

sevilla arsenal heilmann lens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Sevilla was beter en de wedstrijd was van beide kanten niet echt sterk.

Verder voornamelijk kapot geërgerd aan het feit dat zelfs in de jeugd constant aangesteld wordt op de grond en dit structureel beloond wordt door de regels en scheidsrechter.

Erg treurig om te zien en hier mag echt wel iets op verzonnen worden. Vermoed dat zuivere speeltijd een goed begin zou zijn, al kan je dan nog altijd wel kaarten aan proberen te smeren natuurlijk.
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Zelfde soort wedstrijd als in Eindhoven.Beide doelpunten van Sevilla vielen uit kopballen.In Eindhoven uit een corner en in Sevilla uit een afgeslagen corner.Op de Herdgang kon PSV uit een penalty nog gelijkmaken.Tegen Arsenal zal er een sterker elftal staan en dan maar hopen dat Lens zijn sportieve plicht vervult en dat Sevilla in Lens niet wint.Voor de ontwikkeling van jong talent zijn dit prachtige wedstrijden, zie AZ vorig seizoen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik vind het daarom ook onbegrijpelijk waarom de wedstrijden in de KKD nu belangrijker worden geacht. Juist in de Youth League moet je in de sterkste mogelijke opstelling aantreden.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Helemaal mee eens. Er zijn genoeg KKD wedstrijden en goed presteren in de Youth League en die Premier League Cup ofzoiets waar ons Jong elftal altijd speelt zijn geweldige uithangborden voor de jeugdopleiding en top ervaringen voor die gasten.

Laat die jeugdspelers bij andere elftallen dan ook maar zien dat ze bij PSV veel sneller beter worden. Juist daar je beste spelers opstellen. Ik vind het een hele rare keuze om de beste spelers in de KKD te laten spelen in plaats van deze Europese potten.
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat vroeg ik me ook al af. Er stonden bij Jong PSV maandag een paar in de basis die hier mee mochten doen, iig Land, toch?
Vreemde keuze inderdaad
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage