Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'De 2-2 vonden we niet genoeg'

29 november 2023 22:24

In gesprek met RTL 7 was Peter Bosz zeer blij met de overwinning tegen Sevilla. "Het was natuurlijk geen goede wedstrijd van onze kant. We zaten er totaal niet in zelfs", aldus Bosz. "We kwamen gelijk na rust met 2-0 achter en dan weet je dat het moeilijk wordt. Wel zijn we meteen aanvallend gaan wisselen, want of je met 2-0 of 4-0 wint maakt niet uit. Maar die rode kaart is natuurlijk wel het breekpunt."

Bosz kreeg vervolgens de opmerking dat zijn wissels de wedstrijd volledig lieten doen kantelen. "Om eerlijk te zijn had ik spijt van mijn laatste wissels in het begin omdat we niet meer aan het voetballen kwamen", zo gaf hij aan. "Pepi komt hem vervolgens geweldig in, maar we kwamen gewoon niet aan het voetballen. Natuurlijk ook wel logisch als je met Schouten en Boscagli er twee voetballers uithaalt, maar we wilden absoluut winnen. Dit was een gigantische kans en 2-2 vonden we niet genoeg."

Ook na de 2-0 had de trainer nog altijd vertrouwen in een resultaat. "Dat zag je na de eerste goal ook. Voor de wedstrijd zei ik al dat het dun ijs was bij hun en dat heb je nu ook gezien", zei hij daarover. "We begonnen al aardig aan de wedstrijd, maar na hun goal kregen ze vertrouwen. Na de 2-1 werd het voor hun weer wankelen."

Gevraagd werd aan de trainer hoe het kwam dat PSV de wedstrijd toch nog kon omdraaien. "Als je heel eerlijk bent speelt die rode kaart daar een belangrijke rol in. Maar dat was ook wel duidelijk wat hij daar aan de zijlijn deed met Yorbe", reageerde hij daarop. "Dit was bizar, echt bizar. Dat je in de blessuretijd nog die derde binnenkopt en de wedstrijd volledig op zijn kop zet. Nu is het hopen dat Arsenal wint zodat de spanning er voor ons af is."




Tags

bosz bizar arsenal binnenkopt boscagli breekpunt gigantische kantelen pepi schouten sevilla uithaalt wankelen zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage