Transparent
Inloggen
Sluiten

Ismael Saibari: 'Ik had die bal niet mooier kunnen raken'

29 november 2023 22:36

Ismael Saibari kreeg in gesprek met Ziggo Sport de opmerking dat hij de verlosser van PSV was geworden. "Die rode kaart hielp ons uiteindelijk. Daardoor kwamen er meer ruimtes en kwamen er meer mensen in de zestien. Daardoor hebben we ook drie keer konden scoren", aldus Saibari.

De middenvelder kreeg de vraag of hij de bal nog mooier had kunnen afronden. "Dat denk ik niet nee. Ik heb hier heel erg blij mee", zo gaf hij aan. "De bal kwam ook achter mij. Het enige wat ik wilde doen was de bal tussen de palen trappen, wat ik van de trainer heb meegekregen. Gelukkig ging hij erin."

Ook werd gevraagd hoe het kwam dat het bij PSV plotseling ging draaien. "Dat heeft misschien ook wel met het vertrouwen te maken. We stonden nog maar met één goal achter en er waren nog ruim twintig minuten te spelen", zei hij daarover. "Er was nog voldoende tijd om twee doelpunten te maken en we hadden natuurlijk een man meer. Als je een doelpunt maakt, krijg je altijd vertrouwen."




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari ismael afronden verlosser ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage