Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zeker van tweede plek in groepsfase CL

29 november 2023 23:04
Foto: Pro Shots

PSV zeker van tweede plek in groepsfase CL; image source: Pro Shots

Voor PSV is het na vijf speelrondes al zeker dat het ook na de winter nog actief zal zijn in de Champions League. De ploeg van Peter Bosz eindigt in de groepsfase als tweede achter Arsenal en zal daarom in de achtste finales uitkomen tegen een van de andere groepswinnaars. De loting zal op maandag 18 december om 12:00 uur worden verricht.

PSV zal de achtste finales beginnen met een thuiswedstrijd. Deze wordt gespeeld op dinsdag 13 februari, woensdag 14 februari, dinsdag 20 februari of woensdag 21 februari. De return vindt dan plaats op dinsdag 5 maart, woensdag 6 maart, dinsdag 12 maart of woensdag 13 maart. De exacte data worden vrij snel na de loting bekend gemaakt. Doorgaans beginnen alle duels wel om 21:00 uur.

Mogelijke tegenstanders PSV:
Bayern München
Real Madrid
Real Sociedad/Inter
Atletico Madrid/Lazio
Borussia Dortmund/PSG
Manchester City
FC Barcelona
Tags

madrid arsenal atletico barcelona bayern bosz dortmund inter lazio psg sociedad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Heel erg fijn voor PSV om weer te overwinteren in de Champions League. Volgend jaar moet PSV dan maar zien te stunten want er staan sterke tegenstanders te wachten.
+1/-0

3 maanden geleden
Sociedad of Lazio is het enige wat nog enige kans biedt, rest kansloos.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Bayern Real of City is daarentegen wel een mooi affiche
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ja natuurlijk heb je geen schijn van kans tegen bijna al deze ploegen. Sterker nog; wrs gaan ze er keihard vanaf. Maar dat maakt echt geen drol meer uit. Doelstelling behaald: overwinterd in de CL en de extra miljoenen in de pocket. En als kers op de taart een prachtige pot om naar uit te kijken, is ook wel wat waard. Volgend jaar opnieuw feest!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal mee eens. Als wij kampioen worden is het seizoen sowieso al geslaagd. En als je kampioen wordt EN de voorrondes van de Champions League overleeft EN overwintert in de Champions League, dan is het een tien met een griffel. Ook als je er in de knock-out fase twee keer met 4-0 af gaat tegen Barcelona, dat doet daar niks meer aan af.

Sterker nog, je kunt je afvragen of het seizoen niet ook al geslaagd is als je tweede wordt in de competitie en overwintert in de Champions League.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Een echte voetbalsupporter ziet het andersom: 1. Een prachtige pot voetbal, en als aardige bijkomstigheid 2. een paar miljoen. Het is de voetbalcub PSV waar ik van houd, niet de investeringsmaatschappij. Ja ik weet, het geld is nodig om op hoog niveau te blijven spelen, maar hoe dat geld verdiend wordt interesseert me niet. Ik ga niet juichen voor een zak geld. Ik verafschuw het idee om spelers te kopen met als eerste doel ze met winst te verkopen, en dat supporters daar dan blij om zijn.
Maar goed, ieder zijn eigen beleving.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Dus omdat Shev het anders ziet is hij geen echte voetbal supporter? Man man man... :\(
+1/-0

 
3 maanden geleden
Een zak geld maakt het wel makkelijker om komende seizoenen nog beter voetbal op de mat te leggen. Tevens essentieel voor de continuïteit van de club en verkleind de kans dat je spelers die je wilt behouden voor ieder redelijk bod de deur uit moet sturen. Maar wanneer je ook van amateurvoetbal kan genieten dan maakt het weinig uit.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat begrijpt iedereen hier wel maar oordelen dat een ander minder supporter is omdat hij een andere mening heeft gaat er bij mij niet in, daar ging het om en niet om wat jij er nu weer neer zet.
+1/-0

3 maanden geleden
Heeft Valentijn Driessen al gereageerd op de rol van de scheidsrechter bij de rode kaart? Zware week voor Valentijn
+2/-0

3 maanden geleden
Atlético, sociedad, lazio...kun je hebben op een goede dag...zeker thuis
+1/-0

3 maanden geleden
Doe maar Real Madrid, hebben we goede ervaringen mee in het verleden. Drie keer eerder in de knock-out fase gehad, twee keer als beste uit de bus ;)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dan zetten we Edward Linskens op de bank, loopt het ze het dun door de broek ;)
+3/-0

3 maanden geleden
Nou hopen op een mooi affiche zoals Madrid, City of Inter. Tzt zijn we weer door ontwikkeld en kunnen we mogelijk ook tegen zo'n topploeg meer laten zien.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker