Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV kan zondag nieuwe mokerslag uitdelen in Eredivisie

1 december 2023 12:04

Voor PSV staat zondagmiddag de derde zware uitwedstrijd in ruim een week tijd op het programma. In Rotterdam zal de ploeg van Peter Bosz het op moeten nemen tegen Feyenoord, de nummer twee van de Eredivisie. Net zoals PSV is ook Feyenoord dit seizoen actief in de Champions League. Daarin verloor het deze week thuis van Atletico Madrid.

PSV speelde voor de Eredivisie al 67 keer een uitwedstrijd tegen Feyenoord. Daarin wist het tot nu toe 12 keer te winnen, speelde het 22 keer gelijk en 33 keer werd verloren. Bijna zes jaar geleden werd voor het laatst gewonnen toen door doelpunten van Santiago Arias, Steven Bergwijn en Gastón Pereiro uiteindelijk een 1-3 uitslag op het scorebord stond.

Guus Til komt zondag tegenover zijn oude club te staan. De middenvelder speelde twee seizoenen geleden nog op huurbasis voor Feyenoord. Met 21 doelpunten in 49 wedstrijden kende hij in Rotterdam een goed seizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie feyenoord mokerslag uitdelen arias atletico bergwijn bosz madrid pereiro santiago til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage