Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Wij winnen met 0-3'

1 december 2023 16:33

Noa Lang is vol vertrouwen dat PSV zondag nog altijd zonder puntverlies zal zijn in de Eredivisie. In de Pingelaars Podcast gaf hij vorige week aan dat hij zeker weet dat PSV met 0-3 gaat winnen in De Kuip. "We staan zeven punten voor. Als wij Twente-uit winnen en we winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken", aldus Lang.

De aanvaller kreeg van een Feyenoord-fan vervolgens de opmerking dat PSV tot nu toe een heel makkelijk programma heeft gehad. "Wat zeg jij allemaal? Jullie spelen 0-0 tegen Fortuna. Tegen Sparta 2-2, wij winnen 0-4", reageerde hij daarop. "Met moeite winnen jullie bij RKC, wij weer 0-4. Wij komen dit jaar niet om te spelen. Wij hebben alles gewonnen."




Tags

feyenoord eredivisie fortuna inpakken kuip pingelaars podcast rkc sparta twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage