Transparent
Inloggen
Sluiten

Ismael Saibari: 'Ik denk dat het voor onze supporters een heel mooie wedstrijd was om naar te kijken'

3 december 2023 16:02

In gesprek met ESPN was Ismael Saibari het eens met de opmerking dat het voor hem een droomweek was. "In twee grote wedstrijden twee keer gescoord en de ploeg geholpen. Dat is alleen maar mooi", aldus Saibari.

De wedstrijd tegen Feyenoord was wel zwaar. "Feyenoord is ook een heel goede ploeg die de intensiteit erin legt zoals wij dat willen en ook goed voetballen", zo gaf hij aan. "Ik denk dat het voor onze supporters een heel mooie wedstrijd was om naar te kijken."

Gevraagd werd of de spelers beseffen aan wat voor bijzondere reeks te bezig zijn. "Maar we proberen elkaar ook scherp te houden", zei hij daarover. "We zitten nog niet eens op de helft van het seizoen. Er kan nog van alles gebeuren. Die tien punten kunnen zo ingehaald worden. We zijn heel goed bezig, maar dat moeten we ook blijven doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari ismael feyenoord droomweek espn intensiteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage