Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We zijn bezig aan een ongelofelijke reeks van 14 wedstrijden'

3 december 2023 16:18

Peter Bosz was in gesprek met ESPN heel tevreden na de wedstrijd tegen Feyenoord. "We zijn bezig aan een ongelofelijke reeks van 14 wedstrijden", aldus Bosz. "Het was vandaag een gelijkopgaande wedstrijd met twee ploegen die eigenlijk dezelfde strijdwijze hebben. Hoog druk zetten met de 9 en de 10 en de 6 proberen vrij te krijgen. Dat zag je aan beide kanten."

PSV moest het geduld bewaren om tot de doelpunten te komen. "In de rust zei ik al dat het op details beslist zou gaan worden. Wij waren de gelukkige die als eerste scoorden en meteen daar de tweede overheen maakten", zo gaf hij aan. "Ik weet niet of deze wedstrijd wel een winnaar verdiende, maar als dat wel zo is waren wij daar de gelukkigste in."

Bosz was tevreden dat zijn plan zo werd uitgevoerd. "We wilden van achteruit gaan voetballen. Als je alleen maar komt om te verdedigen en alleen maar ballen wegtrapt zoals aan het eind van de wedstrijd krijg je een heel moeilijke wedstrijd", zei hij daarover. "Vanaf het begin hebben we geprobeerd om onder de druk uit te spelen en dat is wel aardig gelukt."
Tags

bosz espn feyenoord gelijkopgaande gelukkigste strijdwijze uitgevoerd wegtrapt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker