Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Deze week is duidelijk geslaagd'

3 december 2023 20:07

In gesprek met ESPN gaf Luuk de Jong aan dat afgelopen week bij PSV duidelijk was geslaagd. "We wisten dat er een moeilijke week aan zou komen. Dan win je heel goed bij Twente-uit, bij Sevilla had je een fantastische comeback en vandaag tegen Feyenoord wist je gewoon dat het nog een stapje moeilijker zou worden", aldus De Jong. "Zij doen het ook gewoon fantastisch en hebben gewoon een goede ploeg. Als je dan op deze manier wint, is het een fantastische week."

Gevraagd werd aan de aanvoerder hoe het kan dat PSV zelfs na zo'n zware week nog altijd kan blijven gaan. "We zijn dit nu wel gewend. We hebben nu ook drie dagen rust gehad, soms is dat maar twee", zo gaf hij aan. "We zijn ook heel erg goed bezig met herstellen na de wedstrijden en zorgen dat we weer klaar en fit zijn voor de wedstrijden die gaan komen. We willen heel mooie dingen gaan neerzetten met dit team. Dan moet je gewoon topfit zijn en een heel brede selectie hebben."

De Jong was het eens met de opmerking dat de grote kracht van PSV is dat er achttien of negentien spelers moeiteloos mee kunnen draaien. "Dat lijkt me wel ja", zei hij daarover. "Er raken een paar jongens geblesseerd en dan komen er andere jongens in. Zij doen ook precies wat er gevraagd wordt. Ze voeren onze tactiek perfect uit en hebben ook de kwaliteiten om nog iets extra's te brengen. Dat is heerlijk als je zo'n selectie hebt."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong espn feyenoord moeiteloos sevilla topfit twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage