PSV loopt in Eredivisie verder uit

3 december 2023 20:10

PSV heeft opnieuw uitstekende zaken weten te doen in de Eredivisie. Door de winst in Rotterdam werd logischerwijs drie punten uitgelopen op Feyenoord, maar de voorsprong op AZ kon daardoor ook worden vergroot. De Alkmaarders kwamen in het uitduel tegen FC Utrecht niet verder dan een 1-1 gelijkspel en daar kwam AZ gezien de kansen van Utrecht in de tweede helft nog goed mee weg.

De voorsprong op Feyenoord is vergroot naar 10 punten. AZ staat op een derde plaats met een achterstand van 12 punten. Zij spelen woensdagavond echter nog de wedstrijd tegen NEC uit die eind oktober werd gestaakt. Dat duel werd toen in de 90ste minuut stilgelegd bij een 1-2 achterstand.

Nummer vier FC Twente wist wel te winnen. Zij kenden weinig problemen met nummer vijf Go Ahead Eagles. Ook de Tukkers hebben een achterstand van 12 punten.