Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep: Applaus voor Wim van der Leegte

6 december 2023 16:44

Via Facebook is de oproep verschenen om donderdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen Wim van der Leegte te eren. De erelid van PSV overleed vorige maand op 76-jarige leeftijd en opgeroepen wordt om in de 76ste minuut met een daverend applaus te komen.

Van der Leegte was zowel met zijn bedrijf VDL als persoonlijk decennia lang betrokken bij PSV. Zo maakte hij deel uit van de Raad van Commissarissen en is hij bovendien een van de grondleggers van het PSV Brainport partnership. Hij was een van de eerste businessclubleden van de club en had sinds 1995 al een eigen skybox in het Philips Stadion.
Tags

leegte applaus brainport businessclubleden daverend decennia erelid grondleggers heerenveen skybox vdl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker