Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'In de afronding zat het vandaag niet mee bij ons'

7 december 2023 22:31

Joey Veerman gaf in gesprek met ESPN aan het jammer te vinden dat het PSV niet lukte om al vroeg de score te openen. "We begonnen heel goed en krijgen in de eerste drie minuten al twee aardige mogelijkheden. Het liefste zou je willen dat die bal er dan al inschiet", aldus Veerman. "Uiteindelijk weet je dat als je de eerste tien minuten stormt het daarna even terugzakt. Dat is wel logisch denk ik."

De middenvelder kreeg de opmerking dat Heerenveen in de eerste helft ook een paar aardige kansen kreeg. "Ik kan me eigenlijk alleen die van Van Beek herinneren. De rest is allang weg bij mij", zo gaf hij aan, waarna hij te horen kreeg dat bij Heerenveen het gevoel was dat er voor hun iets te halen was. "Wij hebben vooral veel kansen gemist. Dat is het smetje op vanavond. Vooral ikzelf ook. Ik schiet die bal veel te slap binnen. In de afronding zat het vandaag niet mee bij ons."

Gevraagd werd hoe het PSV was gelukt om te voorkomen dat de concentratie tegen Heerenveen minder was na een paar intensieve wedstrijden. "De trainer heeft hier de hele week op gehamerd. Die concentratie was er zeker aanwezig. Dat zag je ook wel vanaf minuut één", zei hij daarover. "We hebben het veld wel iets te groot gemaakt de hele wedstrijd waardoor we niet echt ons drukspel konden uitvoeren. Dat was wel jammer."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman afronding heerenveen joey concentratie beek drukspel espn gehamerd inschiet slap smetje stormt terugzakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage