Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ooijer: 'De drukte met voetbal en mijn kinderen werd gewoon eventjes teveel'

11 december 2023 23:06 - Rondo
Foto: Pro Shots

André Ooijer: "De drukte met voetbal en mijn kinderen werd gewoon eventjes teveel"; image source: Pro Shots

André Ooijer heeft maandagavond bij Rondo op Ziggo Sport uitleg gegeven waarom hij besloot om te vertrekken bij PSV. "Dat had ik eind januari al besloten. Ik ben een aantal jaar geleden gescheiden en de drukte met voetbal en de kinderen werd gewoon eventjes teveel", aldus Ooijer. "Dat was voor mij de grootste reden om te stoppen. Ik wilde gewoon meer tijd hebben voor mezelf en mijn eigen agenda kunnen bepalen. Dat heb ik in januari al aangegeven zodat ze rustig een assistent konden zoeken."

In de media verschenen vervolgens berichten dat hij in onmin leefde met Ruud van Nistelrooij. "In onmin zeker niet. Maar op moment als jij assistent bent, is het de hoofdtrainer die bepaald en jij moet volgen. Dat kan dan wel eens rommelen in een kleedkamer", zo gaf hij aan. "We waren het soms niet eens met elkaar, maar dat had ik met Roger Schmidt ook. Dat had ik als speler ook al. Als je mij om mijn mening vraagt, krijg je mijn mening. Dat werd niet altijd gewaardeerd."

Ooijer ging ook in op het opstappen van Van Nistelrooij. "Ik wist dat niet. We zaten in de kleedkamer en toen zei hij dat hij stopte. Niemand bij de staf wist daar iets van", zei hij daarover. "We hebben toen wel meteen de knop omgezet, omdat het voetbal doorgaat. Dat weekend daarna speelden we tegen AZ en mede omdat we daar tweede werden ga je nu naar de volgende ronde van de Champions League. Die tweede plek was echt mega belangrijk."




Tags

ooijer kinderen nistelrooij onmin knop mega roger rommelen rondo schmidt ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Kortom, er werd door de pers lekker aan de stoelpoten van Ruud gezaagd.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage