Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Pepi in Verenigde Staten genomineerd voor Voetballer van het Jaar

12 december 2023 00:03
Foto: Pro Shots

Ricardo Pepi in Verenigde Staten genomineerd voor Voetballer van het Jaar; image source: Pro Shots

Ricardo Pepi maakt in de Verenigde Staten kans op een prestigieuze prijs. De spits van PSV is een van de genomineerden voor Amerikaans Mannelijke Voetballer van het Jaar. De Amerikaanse voetbalbond heeft een lijst van vijf spelers bekend gemaakt die kans maken op de prijs. Naast Pepi zijn ook Folarin Balogun, Yunus Musah, Christian Pulisic en Matt Turner genomineerd.

Online kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De stemmen van de fans zullen uiteindelijk voor 15 procent meetellen bij de klassering. De rest is afkomstig van stemmen van spelers van de nationale teams, trainers, media en andere genodigden. In januari zal bekend worden gemaakt wie wordt verkozen tot Voetballer van het Jaar.




Tags

pepi balogun folarin genodigden klassering matt meetellen musah pulisic turner yunus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Nice, die andere 4 zullen wel op het scoutingslijstje van Ernie pronken dan ;)
+1/-0

5 maanden geleden
Leuk voor Pepi, maar zoveel heeft hij toch nog niet gepresteerd ? Niet onaardig bedoeld, maar hij speelt pas een half jaar bij ons (voornamelijk bank) en speelt in hun nationale team. Of schatten zij Groningen hoger in dan wij ? Gun het hem zeker hoor, en het kan een grote worden, maar verbaast mij een beetje. Dest bijvoorbeeld speelt wel altijd in de basis en heeft al meerdere topclubs gehad en zich staande gehouden. Talent van het jaar ok, maar voetballer ? Maar nogmaals, het is hem van harte gegund.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Het zal ook vooral zijn op basis van zijn wedstrijden voor de VS. Voor het Europese clubvoetbal is daar bijna letterlijk 0,0 aandacht.
+1/-0

5 maanden geleden
Toch apart dat een jongen die in het eerste half jaar degradeerde met zijn club en nu al een half jaar op de bank zit, genomineerd kan worden voor deze prijs.

Neemt niet weg dat Pepi een veelbelovende speler is die ik in de (nabije) toekomst zeker kansen toedicht om wél een bepalende speler te worden die kans zou moeten maken op zo'n uitverkiezing. In het nationale team van de VS laat hij het al geregeld zien, en bij PSV heeft hij in de weinige minuten die hij maakt (169 in de competitie om precies te zijn) toch ook al 4 ballen in het netje gelegd plus 1 assist.
+1/-0

5 maanden geleden
Gewoon direct een verdubbeling van zijn transferwaarde;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage