Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in Youth League uitgeschakeld na nederlaag tegen Arsenal

12 december 2023 15:53
Foto: Pro Shots

PSV in Youth League uitgeschakeld na nederlaag tegen Arsenal; image source: Pro Shots

PSV is in de Youth League uitgeschakeld in de groepsfase. De ploeg van Vincent Heilmann zou bij een zege tegen Arsenal alsnog overwinteren, maar op PSV Campus De Herdgang werd met 1-3 verloren. Jesper Uneken maakte het enige doelpunt voor de ploeg. Voor Arsenal was het pas de eerste zege van dit toernooi.

Opstelling PSV: Steur, Dagasan (80' Kluit), Van de Blaak, Kuhn, Tytens, Van den Berg (46' Abed), Land, Van den Heuvel (57' Raap), Kwaaitaal (90' Jager), Uneken, Bars




Discussieer mee op de forums


Tags

arsenal uneken abed bars berg blaak dagasan heilmann herdgang heuvel jager jesper kluit kuhn kwaaitaal raap steur tytens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Wederom een onbegrijpelijke keuze om niet in de sterkst mogelijke opstelling te spelen. Internationaal succes zou een flinke boost kunnen betekenen in het aanzien van de jeugdopleiding. Of zoals AZ dat onlangs in het stadion van Boca Juniors mocht spelen. Aan die ervaringen zul je als speler ook veel meer hebben dan op vrijdagavond tegen Helmond Sport of TOP Oss moeten spelen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dit toernooi en de Premier League Cup die afgelopen seizoen gewonnen werd zouden ideale uithangborden voor de jeugdopleiding kunnen zijn. Ik begrijp er ook weinig van. Als de weerstand zo laag zou zijn, waarom overwinter je dan niet en laat je de rest van Europa niet zien dat de beste talenten naar PSV zouden moeten komen?

Pakte best aardig uit dat Madueke en Malen naar (jong) PSV kwamen.
+1/-0

5 maanden geleden
Het was niet best wat PSV u19 op de Herdgang liet zien.Arsenal u19 was gewoon veel beter en PSV creëerde nauwelijks kansen.Niet goed genoeg om door te gaan.Dit was een redelijk sterke opstelling maar waarom van Duiven niet meedeed is toch wel vreemd.PSV u19 uitgeschakeld voor de youth League en JPSV staat op plek 17 in de KKD.
+1/-0

5 maanden geleden
Wat is het trouwens voor bizarre bedoeling dat wederom de wedstrijd van PSV niet live op tv was, maar je in Nederland wel de andere wedstrijd uit deze groep live op tv kon kijken? Net zoals Feyenoord vandaag ook niet wordt uitgezonden, maar je dadelijk op Ziggo wel Dortmund-PSG kan gaan kijken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage