Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Ik zou het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen'

16 december 2023 09:56 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Joey Veerman: "Ik zou het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS geeft Joey Veerman aan het wel te zien zitten om na dit seizoen te vertrekken naar een topcompetitie. Dit wel echter alleen als PSV ook positief tegenover een transfer staat. "Als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen, maar het is niet altijd aan jezelf", aldus Veerman. "Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV."

Meer op NOS.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey nos topcompetitie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goed dat hij ambitie heeft alleen nu aub nog de focus om hier iets onvergetelijks neer te zetten dit seizoen, we zijn er nog niet, daarna zien we wel wat zich aandient qwa clubs en mogelijke verbeteringen, nu eerst die titel aub ( en dus weer CL )
+6/-0

5 maanden geleden
De enige valkuil voor dit PSV is dat de spelers niet meer vanuit het teambelang gaan handelen en met bezig zijn met een transfer of eigen belang. Eerst prijzen winnen en daarna pas meer van dit graag.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Het kromme daar aan is nog wel dat 9 van de 10 keer het beste doen voor het team ook het beste is voor hun eigen belang. Dus eigenlijk zou dit helemaal geen punt moeten zijn.

Trainers en technisch directeuren zijn niet blind.
+1/-0

5 maanden geleden
Persoonlijk vind ik dat meneer Ferryman nog best wat progressie kan/moet maken bij PSV anders word het een rechterrijtje Buitenland.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Voor de sportieve ambities is dat natuurlijk funest, maar de portemonnee wil ook wat...
+1/-0

5 maanden geleden
Draait een god seizoen. Speler Ned 11tal. Lekker cashen / hoofdprijs vragen einde seizoen anderss nog lekker extra seizoen PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage