Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verhalen over salaris Isaac Babadi totale onzin'

16 december 2023 13:43 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Verhalen over salaris Isaac Babadi totale onzin"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is het totale onzin dat Isaac Babadi anderhalf miljoen euro netto wil gaan verdienen bij PSV. Dat heeft het management van de jeugdinternational laten weten. Babadi twijfelt over een nieuw contract vanwege het perspectief dat hij bij PSV heeft en gaat het helemaal niet over de financiën.

Babadi kan bij PSV een nieuw contract tekenen tot de zomer van 2028, maar heeft om meer tijd gevraagd om een beslissing te kunnen nemen. De creatieveling is toe aan speeltijd op het hoogste niveau en als hij dat bij PSV onvoldoende kan krijgen, overweegt hij om dat misschien bij een andere club af te dwingen.

Afgelopen week maakte Babadi nog zijn officiële debuut in de Champions League toen hij tegen Arsenal als invaller binnen de lijnen kwam. PSV lijkt niet van plan om een ultimatum te stellen aan de jeugdinternational, terwijl Babadi momenteel nog geen enkele intentie heeft om te vertrekken bij de club. Wel mag hij over twee weken met andere clubs in gesprek aangezien zijn huidige contract na dit seizoen afloopt.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac onzin arsenal creatieveling netto twijfelt ultimatum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Verlengen en een jaartje verhuren om dan onomstreden terug te keren?
+3/-0

5 maanden geleden
Met het oog op een mogelijk vertrek van Veerman komende zomer hoop ik dat Babadi en zijn entourage kiezen voor een nieuw jarenlang contract bij PSV. Goed dat ze die jongen al even in de CL hebben laten spelen.
+1/-0

5 maanden geleden
Vraag me niet waarom maar op de 1 of andere manier heb ik het gevoel dat hij vertrekt.
+4/-0

5 maanden geleden
Isaac moet weten dat wat hij nu al als 18 jarige meemaakt , champions league , kampioensjaar , meetrainen op zeer hoog niveau bij de beste selectie van Nederland, hij dat straks ook in zijn bagage heeft. Als hij het hoogste nastreeft ,zit hij bij de juiste club.Door goede invalbeurten in de allergrootste wedstrijden kom je bij de grootste clubs in de scoutingsrapporten naar voren. Geduld is daarbij belangrijk Madueke ,Gakpo en nu ook Bakayoko zijn 2 jaar verder ,hun voorgangers Malen ,Bergwijn ,Memphis bewandelden dezelfde route .Bakayoko gaat de opvolger van Madueke worden ,die de opvolger van Gakpo was ,die Malen had opgevolgd ,die de opvolger van Bergwijn was ,die Memphis opvolgde .PSV doet dit al jaren.Chelsea,liverpool,borrussia Dortmund,Tottenham hotspur,Manchester united.Madueke-Gakpo-Malen-Bergwijn-Memphis Bakayoko word de volgende.Wil Babadi in dat rijtje aansluiten en zijn opvolger worden en heeft hij geduld, of legt hij de lat lager , dat is de vraag Isaac.
+7/-0

5 maanden geleden
Verlengen en geduld hebben is de sleutel tot de kansen om zich te bewijzen want PSV is op de snelweg om de komende jaren weer tot de groten te gaan behoren.
+1/-0

5 maanden geleden
Wat was dan de reden toen hij wel speelde en niet wilde verlengen?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Wanneer was dat dan? Is toch nooit vaste basisspeler geweest?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Spelen is iets anders dan vaste basisspeler.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage