Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Hiddink: 'Ik hoop dat PSV het record gaat breken'

16 december 2023 13:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Guus Hiddink: "Ik hoop dat PSV het record gaat breken"; image source: Pro Shots

Guus Hiddink hoopt dat PSV dit seizoen het record van aantal overwinningen op rij vanaf de start van het seizoen weet te verbreken. Dat laat hij weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad. In het seizoen 1987/1988 kwam PSV onder leiding van Hiddink tot 17 wedstrijden op rij vanaf de start van de competitie die werden gewonnen en 22 zeges op rij in totaal aangezien de laatste vijf wedstrijden van het seizoen 1986/1987 ook werden gewonnen.

Ook Hiddink hoopt dat het huidige PSV zijn record uit de boeken weet te spelen. "Dat er nu weer zoveel aandacht is voor 1987 betekent dat wij toen iets heel bijzonders hebben geflikt", aldus Hiddink. "Met dat team had ik nooit het gevoel dat het lang mis zou gaan, als er een keer een gelijkspel of nederlaag tussen zat. Dat idee heb ik nu ook niet."

Meer op ED.nl




Tags

hiddink bijzonders geflikt verbreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Wat ben ik toch een potje blij met Bosz als trainer. De spelers vreten het gras op voor hem. Mooi rijtje: Rijvers, Hiddink, Cocu en Bosz - prijzen pakkers .
+3/-0

 
5 maanden geleden
Mooi dat je ook onze echte PSV'er Cocu noemt. Hij deed het uitstekend met het materiaal dat hij ter beschikking had. Veel goede resultaten! Ik ben fan van Cocu, zowel als speler als toen ie trainer was bij ons!
+4/-0

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens, Cocu heeft het naar omstandigheden supergoed gedaan, niet met sprankelend voetbal, dat mag gezegd, maar wel qua resultaat. Ook gewoon echt een mooie vent, zijn zoon zit bij dezelfde voetbalclub als mijn zoon, toen hij net weg was bij Vitesse, stond hij ineens die knulletjes van een jaar of 8/9 te trainen. Dat is toch geweldig! Altijd correct ook, zie je niet vaak meer, chapeau voor onze Phillip.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Eerst dit record en dan op jacht naar het record overwinningen op rij in 1 seizoen, 19 van Ajax in seizoen 71/72. Laat wedstrijd 20 nu Ajax-PSV zijn...
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage