Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'We doen het als team en dat is onze kracht'

17 december 2023 23:18

In gesprek met ESPN was Sergiño Dest erg tevreden over het spel van PSV tegen AZ. "Iedere wedstrijd zijn we gefocust vanaf het begin. Keer op keer. Vanaf het begin zijn we er allemaal", aldus Dest. "We hebben niemand die eruit valt. We doen het als team en dat is onze kracht. Daarnaast hebben we ook veel individuele kwaliteiten."

Dest is het eens met de opmerking dat het lijkt alsof het bij PSV allemaal heel makkelijk gaat. "Maar dat komt omdat wij de juiste spelers hebben op elke positie en ook een heel brede bank hebben. Iedere speler die erin komt kan gewoon goed voetballen", zo gaf hij aan. "Dat doen wij ook goed als team. Iedereen wil ook de bal hebben en dat maakt het alleen maar makkelijker."

De verdediger was ook erg blij met zijn doelpunt. "Ik heb lang gewacht op die goal", zei hij daarover. "Het was een mooie pass van Malik. Ik neem de bal aan en schoot. Top. Ik ben heel blij met die goal. Ik schiet die ballen vaak mis en daar moet ik aan gaan werken. Vandaag scoorde ik gelukkig wel."




Tags

dest espn malik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage