Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Dat eerste half uur is het beste van alles geweest'

17 december 2023 23:29

Peter Bosz was in gesprek met ESPN erg trots op zijn ploeg. "Ik heb het na afloop in de kleedkamer gehad over onze eerste seizoenshelft die we nu hebben afgesloten. Er komt natuurlijk nog wel een belangrijke wedstrijd aan donderdag, maar in de competitie zit de eerste helft er voor ons op en dat hebben we uitstekend gedaan", aldus Bosz. "Vandaag ook weer. Dat eerste half uur is het beste van alles geweest en dat in de laatste wedstrijd. Dat is een groot compliment waard."

PSV is bezig aan een geweldige reeks in de Eredivisie. "Dat realiseren we ons misschien nu nog niet helemaal, maar we hebben alles gewonnen voor de winterstop. Dat is heel bijzonder", zo gaf hij aan. "Dat gebeurt niet vaak, maar dat hebben wij wel gedaan. En dat ook nog eens met goed voetbal. Van dat eerste half uur kan ik alleen maar genieten en dat is mooi."

Na dat half uur zag de trainer het wel minder worden. "Het werd allemaal frivoler. Kwamen de buitenkantjes en wat slordig balverlies", zei hij daarover. "Daar heb ik in de rust ook op gewezen dat ik niet wilde dat dit als een nachtkaars uit zou gaan. We moesten vol voor de vierde, vijfde en zesde gaan en opnieuw gas gaan geven. Het was zeker niet meer zo sprankelend zoals in het begin, maar ik vind zeker dat ze het goed hebben gedaan."




Tags

bosz balverlies buitenkantjes eredivisie espn frivoler nachtkaars sprankelend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage