Transparent
Inloggen
Sluiten

Earnest Stewart: 'Het ligt in de lijn der verwachting dat we die koopopties gaan lichten'

19 december 2023 00:32 - Rondo
Foto: Pro Shots

Earnest Stewart: "Het ligt in de lijn der verwachting dat we die koopopties gaan lichten"; image source: Pro Shots

PSV is van plan om de koopopties op Sergiño Dest en Malik Tillman te gaan lichten. Dat gaf Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart maandag aan bij Rondo op Ziggo Sport. "Het moge duidelijk zijn we op dit moment de kwaliteit van die spelers krijgen te zien. De lijn der verwachting is dat wij dat wel gaan doen ja", aldus Stewart. "Gelukkig willen zij zelf ook blijven. Als club kun je van alles willen, maar de spelers zelf is daarin het belangrijkste."

Stewart kreeg de opmerking waarom hij het slechts had over lijn der verwachting."We gaan natuurlijk eerst met de speler en zijn management praten. Het is een beetje voorbarig om dat nu hier aan tafel te roepen", zo gaf hij aan. "Maar het gaat natuurlijk uitstekend."




Discussieer mee op de forums


Tags

stewart earnest koopopties dest malik rondo tillman voorbarig ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Even een domme vraag misschien. Kan iemand me uitleggen of je bij een koopoptie er nog met de speler uit moet komen qua contract? Of is dat dan ook al vastgelegd? In andere woorden, is dit een formaliteit of kan Tilman weigeren en zich aan lucratievere club laten verkopen?
+3/-0

 
5 maanden geleden
Het lijkt me dat een speler ook moet willen, maar dat is denk ik in het geval van Tillman, niet het struikelblok, hij heeft bij vlagen laten zien fantastisch te kunnen voetballen, maar bij balverlies kan hij nog wel een betere teamspeler worden, om het voorzichtig te zeggen.
Ik denk overigens dat Dest en Tillman allebei lekker willen blijven voor nog een jaartje, daar gaan ze ook wel uitkomen lijkt me.
Eigenlijk is dat gewoon de beste optie die je kunt hebben voor PSV eerst huren met een optie tot koop (met al vastgesteld maximumbedrag), dan krijg je het minste scheuren in je broek. Wat dat betreft heeft Stewart dat goed gedaan.
+2/-0

5 maanden geleden
Gevraagd naar of het dan een soort 'Xavi Simons' construction betrof gaf Steward als antwoord 'het zijn grote clubs' (de verkopers=. Ik ga er dus maar alvast vanuit dat er terugkoopopties bestaan voor Bayern (Tilman) en Dest (Barcelona)....... Dest is wat mij betreft de 1e die je moet binnenhengelen
+1/-0

5 maanden geleden
Ik ga ervan uit dat PSV deze twee mannen kan kopen als het dat wil. Zo niet, dan weet ik ook meteen dat ik een optie tot koop niet meer serieus hoef te nemen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dat zal ook het geval zijn maar onder deze opties kunnen terugkoopopties voor Bayern en/ of Barca hangen vanaf het moment dat PSV de optie ligt.
+1/-0

5 maanden geleden
Zou mooi zijn. Ze doen het allebei heerlijk. Wel benieuwd naar de koopopties. Zullen vast weer van die clausules in staan.
+1/-0

5 maanden geleden
Mooi als beide spelers volgend seizoen(en) nog bij PSV zouden spelen, eventueel met een terugkoop optie. Beiden willen, PSV wil. Voegen echt wel iets toe.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage