Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Arnesen bevestigd akkoord over Kezman met presidentskandidaat voor 16 miljoen euro

13 juni 2003 01:50

Verslaggever: RvW

Het Algemeen Dagblad meldt vandaag dat Arnesen tegen de krant bevestigt heeft dat PSV een akkoord heeft bereikt met presidentskandidaat Majo, zoals eerder vandaag in Spanje al bekend werd gemaakt. Indien Majo de verkiezingen wint, en dat is niet de verwachting, dan vertrekt Kezman voor 16 miljoen euro naar Barcelona. PSV is inmiddels op zoek naar een opvolger voor het geval dat. Als een ander de verkiezingen wint, dan sluit Arnesen niet uit dat die kandidaat de onderhandelingen met PSV over Kezman wil openen. Die zullen dan opnieuw gevoerd moeten worden, ook qua transferprijs.

Van Raaij en Arnesen ontkennen dat Arnesen en Hiddink zelf afspraken hebben met Barcelona. Van Raaij liet weten er niet aan te moeten denken dat Hiddink zou vertrekken gezien de organisatorische problemen ontstaan na het ontbinden van het contract van commercieel directeur Spooren.

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

arnesen kezman presidentskandidaat barcelona hiddink majo raaij verkiezingen ontkennen organisatorische spooren transferprijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte