Transparent
Inloggen
Sluiten

Wederom geldboete voor PSV van KNVB

20 december 2023 16:45 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Wederom geldboete voor PSV van KNVB; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat PSV opnieuw een geldboete heeft ontvangen. Vanwege het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax van twee maanden geleden moet de club een bedrag van 5.000 euro betalen. Vorige maand ontving de club ook al een boete vanwege wanordelijkheden tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
De vrijdag ervoor wordt er nog Ja en amen geknikt in een gesprek met Brands en Luuk de Jong waarin ze vragen om je te gedragen….
+3/-0

5 maanden geleden
Bij een dikke voorsprong met nog 10 minuten te spelen. Losers die hun laffe koppen onder maskers verstoppen. Dat is dus de groep waar ook vd Doelen op doelt met hun zwarte outfits. Het noemt zich supporter maar is alleen bezig met hun eigen showtje wat PSV bakken met geld kost en de reputatie van de club gaat door het putje.
+5/-0

5 maanden geleden
Fakkels mogen van mij wel van de sanctie lijst af van de KNVB. Zeikers, beetje pyro is gewoon prima zolang je het niet op het veld gooit.

Organiseer het anders als PSV zijnde zelf, dan mag vuurwerk ineens wel namelijk.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Nee een beetje pyro is juist het probleem! Dat beetje wordt altijd meer en je blameert PSV er mee, ik begrijp niet wat daar nou zo moeilijk aan is. Ga je naar het voetbal om je club te steunen of om fakkels etc af te steken en zorgen dat je club weer een boete krijgt?
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage