Transparent
Inloggen
Sluiten

Indrukwekkende cijfers voor Joey Veerman in 2023

31 december 2023 18:40 - Opta
Foto: Pro Shots

Indrukwekkende cijfers voor Joey Veerman in 2023; image source: Pro Shots

Opta zocht uit dat Joey Veerman het kalenderjaar heeft afgesloten met duizelingwekkende cijfers. De middenvelder creëerde in 2023 liefst 147 kansen in de Eredivisie. Geen enkele speler in de top tien competities van Europa kan vergelijkbare cijfers overleggen. De international heeft het jaar uiteindelijk afgesloten met 16 assists en wist zelf ook 5 doelpunten te maken in de Eredivisie.




Discussieer mee op de forums


Tags

joey veerman eredivisie creeerde duizelingwekkende opta vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Maar hij schakelt niet goed om.
Toch?

Sarcasme dus...
+1/-0

4 maanden geleden
Goed bezig. Hij wordt door o.a. de bondscoach beetje onderschat.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Zou het kunnen zijn dat er te weinig word gedaan met zijn voorbereidend werk?
+1/-0

4 maanden geleden
veel belabberde corners, zo te zien rekenen ze die ook als kans.
Hopelijk kan Joey daarin nog verbeteren!
+1/-0

4 maanden geleden
Er loopt een bewierookte speler in Barcelona rond, die Joey in oranje in de weg zit.2 seizoenen geleden goed voor 3 doelpunten en 3 assists ,vorig seizoen 2 doelpunten en 4 assists ,dit jaar 1 doelpunt en 0 assists. Zijn handelsmerk ,balletje breed. Ga zo door Joey en vertrek voor 50 miljoen naar Barcelona ,waar je deze man uit de basis speelt.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Zo zie je maar dat je de (toegevoegde) waarde van een voetballer niet alleen kan omschrijven in dingen als doelpunten / assists of gecreëerde kansen. Ik denk dat weinig mensen het erover oneens zullen zijn dat Frenkie een speler is met exceptionele kwaliteiten die, ondanks geen grootse cijfers m.b.t. goals en assists, een dragende speler is bij één van Europa's grootste clubs. Joey Veerman moet nog maar eens laten zien dat hij bij een grotere club van PSV, in een zwaardere competitie, nog steeds deze cijfers kan overleggen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage