Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ook wij moeten in de tweede seizoenshelft beter worden'

5 januari 2024 13:55 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Ook wij moeten in de tweede seizoenshelft beter worden"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS heeft Peter Bosz aangegeven dat hij verwacht dat PSV in de tweede seizoenshelft beter voor de dag zal komen dan het voor de winterstop al deed. "Dat is iets wat ik al vaker heb aangegeven. We moeten niet zorgen dat we net zo goed zijn als in de eerste seizoenshelft, want tegenstanders worden beter. Wij moeten dus ook zorgen dat we beter worden en dat is best moeilijk", aldus Bosz.

De trainer vindt dan ook dat het op alle facetten beter zal moeten. "In de competitie hebben we maar zes tegendoelpunten, maar internationaal was dat veel meer", zo geeft hij aan. "Dat heeft natuurlijk ook een reden, de tegenstanders waren beter. Maar ook daarin hebben we dingen niet goed gedaan. Daar zullen we van moeten leren."

Gevraagd werd aan Bosz hoe er voor gezorgd kan worden dat het bij PSV niet minder zal gaan. "Wij hebben een manier van werken en daar houden wij aan vast", zegt hij daarover. "We proberen de jongens door onze manier van spelen een houvast te geven, zodat ze daar altijd op terug kunnen grijpen. Intensiteit, dus hard werken, hoort bij ons voetbal en daar zullen wij op blijven letten dat we dat blijven doen."

Meer op NOS.nl




Tags

bosz facetten houvast intensiteit nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Dit is de goede mindset. Normaal gesproken ontwikkelt ieder team zich gedurende het seizoen en ook PSV moet mee in die ontwikkeling. Niet tevreden zijn met wat we hebben, maar werken voor meer.

In de competitie was het vaak goed, maar in de CL zijn we vaak naïef geweest en zijn we een paar keer door het oog van de naald gekropen. Ik hoop dat we ook daar een stap zetten en volwassener zijn geworden. Dat zal nodig zijn om Dortmund te kunnen verslaan over twee wedstrijden.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Precies dit! Bosz zegt exact de juiste woorden en als we dat doen, gaan wij op het stadhuisplein een marge in punten over houden. Gemakzucht KAN op de loer liggen. PSV kan dan ook enkel van zichzelf verliezen. Wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Nu eerst Excelsior verslaan, record evenaren en pas daarna weer denken aan het veroveren van de derde beker op rij. Als de technische staf dat proces kan bewaken en monitoren, dan wordt het nog mooier dit seizoen!
+1/-0

4 maanden geleden
Er zit al een enorme ontwikkeling in het team. Dus als dat nog beter gaat worden, nou dan berg je maar als concurrentie.

Ben vooral benieuwd wie er straks gaat spelen. Bepaalde spelers, lees Tillman en Saibari, kun je niet meer negeren. Als saibari natuurlijk een paar weken afwezig.
+1/-0

4 maanden geleden
En zo is het. Nooit tevreden zijn met het huidige niveau. Lat kan nog hoger dus ervoor gaan. Berusting = inslapen
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage