Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: PSV verlengt contract met PUMA

10 januari 2024 18:19 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: PSV verlengt contract met PUMA</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bekend gemaakt dat het contract met kledingsponsor PUMA met vijf jaar is verlengd. De oorspronkelijke verbintenis zou in 2025 aflopen, maar is nu al opengebroken en verlengd tot 2030. Commercieel Directeur Frans Janssen heeft dat woensdag bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV met de nieuwe deal tientallen miljoenen euro's ontvangen. De verkoop van eigen kleiding en PSV-gerelateerde artikelen is een steeds belangrijkere omzetpost en verwacht wordt dat PSV in vijf jaar inclusief sponsoring zo'n 55 tot 60 miljoen euro zal binnen krijgen. Tussen 2020 en 2025 komt dat uit op zo'n 40 miljoen euro.

Meer op PSV.nl




Tags

puma belangrijkere janssen kledingsponsor kleiding nieuwjaarsreceptie omzetpost sponsoring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik kan moeilijk zeggen of dit marktconform is, maar het klinkt als een goede deal.
+1/-0

4 maanden geleden
Mooi, continuïteit is in alle lagen goed dus ook in deze , fijn dat er zekerheid is, na Nike ook m’n favoriete merk, zitten steeds grotere clubs bij aangesloten en dus stijgen ook daar de cijfertjes/omzet, goeie deal
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Prachtig merk, mooi logo, evenals Nike. Mijns inziens mooier dan dat merk met die drie strepen.
+1/-0

4 maanden geleden
Als ik die belachelijke prijzen van die shirts van tegenwoordig zie, snap ik wel dat de omzet steeds meer omhoog gaat. Dan heb je ook nog een verschil tussen een replica die bijna 100 euro kost en een wedstrijdshirt die 150 euro kost. Gaat nergens meer over.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage