Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV laat Yorbe Vertessen voorlopig niet gaan'

10 januari 2024 22:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV laat Yorbe Vertessen voorlopig niet gaan"; image source: Pro Shots

PSV wil voorlopig niet meewerken aan een transfer van Yorbe Vertessen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Belg is zijn rol echter zat en ziet het niet langer zitten om nog langer bij PSV te blijven. Het management van de aanvaller speelt het spel hard in de gesprekken met de clubleiding, maar vooralsnog lopen de gesprekken wel fair.

Met name Union Berlin is zeer concreet en bracht al een bod uit, terwijl het Franse Toulouse voor nu lijkt af te haken. Indien Vertessen wil vertrekken naar Union Berlin zal er simpelweg meer geboden moeten worden. De Duitsers brachten nu een bod uit van pakweg 4 miljoen euro en hier gaat PSV niet mee akkoord.

Meer op ED.nl




Tags

vertessen berlin union toulouse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Niet laten gaan. Voor de fooi die we voor hem krijgen halen we deze winter geen vervanger die even beslissend is bij invalbeurten. Daarbij komt dat we met iets moois bezig zijn dit seizoen, snap dan ook niet dat Vertessen daar geen onderdeel van uit wil blijven maken.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Wat betreft Yorbe is dat makkelijk oordelen,ik denk dat als een andere club je een bepaald traject voorschotelt waaruit veel vertrouwen blijkt dan kan dit voor een goed gevoel gaan zorgen.
Dus een overstap wordt dan een gevoelskwestie waarin alleen de hoofdpersoon een begrijpelijke keuze kan en moet maken.
Als buitenstaanders kunnen wij daar wel wat van vinden,maar dat snijdt geen hout.
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer inderdaad dat hij geen deel wil blijven uitmaken van dit mooie jaar. Krijgt toch aardig wat speelminuten en is belangrijk geweest, dus zeker ook zijn kampioenschap.

Zakelijk gezien snap ik het wel en is t ook wel realistisch. Vertessen zal waarschijnlijk nooit meer zo goed in de markt liggen als op dit moment door zijn optreden in de Champions League. Dit is voor hem denk ik t moment om een 5 jarig contract te tekenen tegen 2 miljoen
Miljoen per jaar en dan is ie klaar.
+2/-0

4 maanden geleden
Misschien verwacht hij dat Lang Lozano en Bakayoko allemaal fit zijn komende half jaar, anders snap ik het niet zo goed.
Is een jongen die al heel lang bij de club is en heeft toch wat goede dingen laten zien en minuten gemaakt. Zo heeft hij bijvoorbeeld de 3 punten gered tegen Vitesse en uiteraard tegen Sevilla was hij belangrijk.
Wat hier ook gezegd is kun je daarnaast voor een paar miljoen niet snel een vervanger halen van hetzelfde niveau.

Ik vind het wel jammer dat 'hij het niet langer ziet zitten'
+1/-0

 
4 maanden geleden
Voeg daar inmiddels Tilman ook maar aan toe. De k dat t m daar in zit
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Het woord 'voorlopig' zegt alles. Dit is een staaltje goed onderhandelen. Als 1 van de clubs €6-7 miljoen biedt dan lees je 'dit was een niet te weigeren bod voor een speler die voor zijn eigen kansen wil gaan. Wij wensen Jorbe alle geluk van de wereld en danken hem voor zijn bewezen diensten'. Ook dit kind van de club zal bij het juiste bod vertrekken: money rules. Ik zou hem voor de kortere termijn ook liever behouden maar denk dat je als PSV een hoger niveau moet nastreven.
+7/-0

4 maanden geleden
Ondanks het feit dat Noa Lang er meer dan de helft van de tijd uit heeft gelegen en ook Lozano er de laatste maand wat fysieke ongemakken heeft gehad, heeft Vertessen slechts 332 eredivisieminuten in de benen (in 14 wedstrijden = gemiddeld 24 minuten per wedstrijd) en 158 CL-minuten (over 5 wedstrijden verdeeld).

In die periode zag je bovendien aankomen dat Malik Tillman ook nog de voorkeur krijgt in de basis boven Vertessen. Geheel terecht overigens als je het mij vraagt. Yorbe heeft met zijn snelheid en opportunisme zeker kwaliteiten, maar is gewoon een tandje minder dan al zijn concurrenten. Invalbeurten om te profiteren van de ruimte die weggegeven wordt en wat wedstrijdjes waarin de druk er niet vol op staat, is in dit PSV voor Vertessen het hoogst haalbare.

Ik snap dus wel dat hij liever vertrekt. Hij ziet het al gebeuren dat hij, zeker als onze voorhoede fit blijft, nog minder minuten gaat maken dan in de eerste seizoenshelft. Op dit moment heeft hij een paar leuke dingen op zijn naam staan in zijn laatste wedstrijden, in de zomer is hij wellicht weer iets meer in de vergetelheid geraakt.

Dat PSV hem liever behoudt, snap ik ook. Die 4 miljoen is een fooi en als er wél wat vervelends gebeurt met onze spelers, dan heb ik liever hem aan boord dan bijv. die Uruguayaan van United die eerst weer aan Nederland en aan de club moet wennen.

Maar als het bod richting de 10 miljoen gaat, dan denk ik ook dat je te maken hebt met een "Ajax-achtige" verkoop, want voor een speler met een vrij matige techniek en spelinzicht is dat wel de hoofdprijs.
+2/-0

4 maanden geleden
Zo is dat, pootje even stijf houden. Meer bieden of niet laten gaan.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage