Transparent
Inloggen
Sluiten

Tygo Land definitief naar A-selectie PSV

11 januari 2024 11:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Tygo Land definitief naar A-selectie PSV; image source: Pro Shots

Tygo Land is definitief overgeheveld naar de A-selectie van PSV. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De middenvelder kreeg dat nieuws te horen op de dag dat hij achttien jaar geworden is. In de zomer van 2022 werd Land overgenomen van sc Heerenveen. In augustus van dit jaar maakte hij als invaller zijn debuut in het betaald voetbal in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Sindsdien maakte hij zijn minuten bij Jong PSV.

Meer op PSV.nl




Tags

tygo heerenveen jong utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Kijk, de vervanger van Veerman staat al klaar. :P
+4/-0

 
4 maanden geleden
Dan moet Veerman wel bijtekenen en langer blijven, anders denk ik dat eerst nog een tussenpaus met de scepter zal mogen zwaaien op het middenveld.
+1/-0

4 maanden geleden
1+1 = 2. Veerman wijst contract af, Tygo naar het eerste. Opvolger staat al klaar, graag of niet.
+2/-0

4 maanden geleden
Ik vind hem anders meer een typische nr6 a la Schouten.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik vind hem als vervanger van Veerman nog niet bewezen, kom nou over anderhalve seizoen misschien
+2/-1

4 maanden geleden
Mooi voor hem (en PSV) echter laat hem eerst eens even een nieuw, verbeterd contract tekenen. Nog niet veel zien spelen maar wel vertrouwen in hem. Is nog jong (morgen 18) maar wel veel potentie
+1/-0

4 maanden geleden
Goed om te zien dat er weer een jongen vanuit de jeugd de stap naar de A-selectie kan maken. Aan Tygo om te laten zien dat hij er klaar voor is en, als dat nog niet zo is, ervoor te zorgen dat hij dat wordt. Voetbaltechnisch gezien wordt hij vanaf zijn komst uit Heerenveen natuurlijk al geprezen, maar zoals ook de foto te zien is, zijn er fysiek nog wel wat stappen te zetten voor hij zich staande kan houden tegen sterke tegenstanders.

Of hij volgend jaar al zo belangrijk kan zijn als Veerman nu voor ons is, dat vraag ik me af. Maar hopelijk gaan we de komende 2-3 jaar nog veel plezier aan deze jongen beleven.
+1/-0

4 maanden geleden
Jeugdspelers als Land en Babadi zullen perspectief moeten zien, anders loop je te veel kans dat je ze al kwijt raakt voordat je er echt iets aan hebt. Ik vind dat er veel terughoudender met het huren van spelers moet omgaan. Er zijn bij de huur van Tillman en Dest dan wel clausules opgenomen maar daar hebben we in de praktijk niets aan met allerlei bijkomende restricties. Het huren van Dest is iets voor te zeggen maar Tillman (prima speler trouwens) was totaal onnodig. Ik hoop dat de goede talenten veel meer speeltijd gaan krijgen door ze lekker te laten invallen bij een ruime voorsprong. Daar heb je echt geen gehuurde spelers voor nodig.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Me dunkt dat PSV de laatste jaren heeft aangetoond eigen spelers te kunnen opleiden en voor veel poen te verkopen. Het merendeel van de veelbelovende spelers is via de voordeur weggegaan tegen een smak geld of zal binnenkort vertrekken (Baka). Babadi zou wel eens gratis weg kunnen gaan maar Bosz en ook zijn voorgangers tonen/ toonden vaak aan dat de beste spelers veel aan spelen toekwamen. Laten we nou niet gaan piepen omdat een talent eens een keer gratis zou kunnen vertrekken. Niks of niemand garandeert me dat Babadi niet zou vertrekken als hij veel minuten gemaakt zou hebben. Het heeft er alle schijn van dat zijn entourage voor de poen gaat.
+3/-0

4 maanden geleden
Van harte met je achttiende verjaardag Tygo! Tevens van harte met je plekje bij onze helden. Ik hoop je snel te zien schitteren in het Philips Stadion.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage