Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Dat laatste kwartier is een klein smetje op de avond'

14 januari 2024 00:10

In gesprek met ESPN baalde Joey Veerman vooral vanwege het laatste kwartier tegen Excelsior. "We zagen veel ruimte en iedereen wilde voor een eigen goal gaan. Daardoor werden de ruimtes heel groot en liepen we overal tussen. Dat is gewoon heel slecht", aldus Veerman. "Natuurlijk is het mooi dat we dat record hebben geëvenaard, maar ik zit dan met chagrijn in de kleedkamer. Uiteindelijk hebben we gewonnen en hebben we de drie punten, dat is het allerbelangrijkste. Maar dat laatste kwartier is een klein smetje op de avond."

Veerman werd ook gevraagd naar de berichten dat hij niet wil bijtekenen bij PSV. "Ik heb dat ook voorbij zien komen ja. Er kwam weer een hoop ellende voorbij", zo gaf hij aan. "Ze hebben mij een voorstel gedaan en volgens mij is het bij iedere speler wel zo dat je bij de eerste aanbieding wat verder uit elkaar ligt. Dat is volgens mij heel normaal. Ik heb nog een contract voor tweeënhalf jaar, dus voor mij is het geen probleem om nog niet te verlengen. Mijn contract loopt nog heel lang. Als dat klaar is ben ik al bijna dertig. Ik wacht het gewoon allemaal rustig af."

Wel hoopt hij ooit nog in het buitenland te gaan spelen. "Het zou wel heel raar zijn als dat nu opeens van de baan is", zei hij daarover. "Maar ik wil nu gewoon kampioen worden bij PSV, de beker winnen en het goed doen in de Champions League. Lekker allemaal van die cliché antwoorden, heerlijk."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey smetje baalde baan bijtekenen chagrijn cliche espn excelsior geevenaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage