Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Voor mij persoonlijk beter om ergens anders een stap te maken'

17 januari 2024 23:25

In gesprek met ESPN werd Yorbe Vertessen gevraagd naar zijn openingstreffer. "Dat was een mooie pegel. Mijn aanname was eigenlijk iets te ver naar buiten, maar uiteindelijk schiet ik hem prima binnen", aldus Vertessen. "Dat was vol op de wreef en daarna nog een mooi dansje erbij."

De Belg kreeg ook de vraag hoe hij reageerde op de boodschap van Peter Bosz dat hij niet wil dat Vertessen vertrekt. "Ik heb daar eigenlijk niet op gereageerd. Dat is zijn mening, maar wij hebben een andere mening", zo gaf hij aan. "Iedereen weet dat ik meer minuten wil, maar aan de andere kant is het ook mooi om hier te blijven, kampioen te worden en Champions League te spelen. Een slechte keuze is er eigenlijk niet, maar voor mij persoonlijk is het wel beter om ergens anders een stap te maken om meer minuten te maken."

Bij PSV is de concurrentie voor speeltijd enorm. "Daar moet ik nu mee dealen. Dat is het enige", zei hij daarover. "Als een transfer niet lukt moeten we gewoon doorgaan. Dat zal mentaal wel even een tikje zijn, maar ik moet gewoon hard blijven werken en mezelf laten zien. Misschien komt er dan nog wel iets moois op mijn pad."




Tags

vertessen bosz dansje dealen espn pegel tikje wreef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage