Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Als je van voetbal houdt, kun je hier wel van genieten'

17 januari 2024 23:55

In gesprek met ESPN gaf Peter Bosz aan dat hij bij bepaalde momenten had genoten. "Zeker bij de goals heb ik genoten. Dat begon al bij die goal van Yorbe, echt een geweldige goal. Maar die goal die Johan scoort... Alles wat daaraan vooraf ging en waar Guus hem al bijna maakt. Dat was heel leuk om naar te kijken", aldus Bosz. "Als je van voetbal houdt, kun je hier wel van genieten."

Bosz kreeg de vraag of het hem soms verbaasd hoe makkelijk PSV speelt. "Wel een beetje, want voor de wedstrijd moesten we al wisselen met Veerman die last had van zijn kuit en daar nemen we dan geen risico mee. En dan wordt Jerdy Schouten tijdens de wedstrijd ook nog ziek", zo gaf hij aan. "Maar Malik Tillman moest er dan aan het begin van de wedstrijd opeens op en dat was misschien wel onze beste man. Die vond ik echt geweldig spelen."

Het was aanvankelijk de bedoeling dat Tillman rust zou krijgen tegen FC Twente. "Voor de winterstop raakte hij geblesseerd toen hij teveel speelde en nu kreeg ik die signalen weer van de medische staf dat hij in het rood zat, maar nu brak nood wet", zei hij daarover. "Ik wilde hem uiteindelijk ook wisselen, maar er moesten een paar andere jongens af. Dan had ik de KNVB moeten bellen dat vijf wissels te weinig waren."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz tillman espn jerdy knvb kuit malik schouten twente veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage