Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Het geeft misschien aan hoe het beeld van mij nu is veranderd'

20 januari 2024 12:42 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Noa Lang: "Het geeft misschien aan hoe het beeld van mij nu is veranderd"; image source: Pro Shots

In een interview met het Algemeen Dagblad heeft Noa Lang gereageerd op de uitspraken van Peter Bosz dat hij een van de leiders kan worden van PSV. "Het zijn mooie woorden. En ik moet zeggen: ik hoor het de laatste tijd steeds vaker binnen de club: dat mensen me als een aanvoerder zien, in potentie", aldus Lang. "Aanvoerder... Dat had ik nog nooit in mijn leven gehoord."

Lang gaat verder: "Bij Club Brugge ging ik voorop, maar puur omdat ik de beste speler was. Ze zouden me daar in geen tien jaar de aanvoerdersband hebben gegeven. Het geeft misschien óók aan hoe het beeld van mij nu is veranderd. En hoe ik me ontwikkeld heb."

Eerder deed de aanvaller al de uitspraak dat hij mensen wil laten genieten van zijn spel. "Voor een speler als ik komen mensen naar het stadion. Klinkt misschien arrogant, maar zo is het toch? Mag ik het dan niet zeggen? Een hakballetje, een dribbel langs drie man; ik wil de mensen iets leuks geven", zo geeft hij aan. "Maar ondertussen ben ik wel heel zelfkritisch. De wedstrijd thuis tegen Sevilla, het publiek stond op de banken, maar zelf was ik woest na afloop. Kwaad op mezelf. Veel dribbels, veel acties die avond, maar het rendement? Nul! Geen goal, geen assists. Slecht."

Lang hoopt in april al kampioen te kunnen worden met PSV. "Helemaal niets van de eredivisie overlaten. In onze groep leeft dat we zelfs ongeslagen kampioen kunnen worden", zegt hij daarover. "Laatst had ik het er met Jordan Teze over, dat ik in 2019 bij Ajax zat dat toen in Nederland heerste en stuntte in de Champions League. Bizar veel kwaliteit. Jordan en ik concludeerden apart van elkaar hetzelfde: straks, over vijf jaar, moet Nederland ook zo terugdenken aan het huidige PSV. Wij hebben óók die kwaliteit."

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jordan nederland arrogant bizar bosz brugge concludeerden dribbel dribbels eredivisie hakballetje leuks sevilla stuntte terugdenken teze woest zelfkritisch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Iig zo Lang mogelijk volhouden dat de rest er wanhopig van word.
+2/-0

4 maanden geleden
Doe wat je niet laten kan,maar doe het voor de prijzen.
+1/-0

4 maanden geleden
Vooralsnog is het met Lang vooral geblesseerd zijn en veel praatjes. De laatste 3 wedstrijden (Exc-Twe-Utr) speelde PSV wat minder goed, en daarom worden de komende weken de belangrijksten van het seizoen. En juist in een moeilijke periode ben ik bang dat Lang niet presteert.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage