Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Het was vandaag gewoon niet goed genoeg'

21 januari 2024 14:33

In gesprek met ESPN was Peter Bosz teleurgesteld over de wedstrijd tegen FC Utrecht. "We wilden natuurlijk hier winnen. Allereerst gewoon voor die drie punten, maar ook om nog bijzonderder te zijn", aldus Bosz. "Het was vandaag gewoon niet goed genoeg. Utrecht heeft het goed gedaan, maar wij waren niet goed genoeg. Ik zoek het vooral bij onszelf."

Bosz kreeg de vraag waarin PSV had tekort geschoten. "Voetballend", gaf hij duidelijk aan. "Als een tegenstander druk zet weten we daar altijd raad mee. Natuurlijk was dit ook geen lekker veld om daar makkelijk onderuit te kunnen voetballen en daar hadden we het heel moeilijk mee."

Gevraagd werd ook waarom de trainer ervoor koos om Jerdy Schouten naar achteren te halen. "We kwamen gewoon niet aan voetballen toe. Met Jerdy achterin ging dat wel al iets beter, maar het was vandaag gewoon niet genoeg", zei Bosz daarover. "De inzet van het team was geweldig, daar heb ik helemaal niets te klagen over. Ze hebben er alles aan gedaan, tot het laatst aan toe. Het was jammer dat die bal van Chucky er niet inging, maar dat was ook niet verdiend geweest. Maar ik had het niet erg gevonden als hij wel had gezeten."




Tags

bosz jerdy utrecht bijzonderder chucky espn klagen schouten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage