Cruciaal doelpunt voor invaller Adil Ramzi

16 juni 2003 07:42

Verslaggever: RvW

De ook in Cordoba niet onomstreden Marokkaan Adil Ramzi begon gisterenavond op de bank in het uitduel tegen Compostella. Na de 1-0 achterstand bij rust kwam de huurling van PSV er alsnog in. Na een uur spelen zorgde de PSV'er voor de belangrijke gelijkmaker. In blessuretijd wist de ploeg verrassend nog te winnen ook. Daarmee staat de ploeg met nog twee wedstrijden te gaan op doelsaldo boven de degradatiestreep. Het is nog steeds onduidelijk wat er met Ramzi gaat gebeuren. Vorige week zou een delegatie van de Spanjaarden voor besprekingen naar Eindhoven zijn gekomen.