Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Dit was een penalty en een tweede gele kaart'

24 januari 2024 22:42

In gesprek met ESPN was Peter Bosz boos na de wedstrijd tegen Feyenoord. "En dan met name op de VAR. Dat een scheidsrechter dat niet ziet kan, want het is best moeilijk. Maar dit was een penalty en een tweede gele kaart voor Wieffer", aldus Bosz. "Het is op de beelden gewoon duidelijk te zien. Dit was gewoon een cruciaal moment. Je staat met 1-0 achter en je zou dan tegen tien man komen te staan."

De trainer werd ook gevraagd hoe hij naar de wedstrijd keek. "We begonnen heel goed. Het eerste half uur was duidelijk voor ons en daar dicteerden we het spel. Vlak voor de tegengoal hadden we een slechte fase en konden zij opeens de vrije man vinden. Het was dan ook logisch dat in die fase de goal viel", zo gaf hij aan. "In de tweede helft golfde het meer op en neer, zonder dat er een ploeg bovenuit stak."

Bosz kreeg de opmerking dat PSV Joey Veerman wel heel erg mist. "Hij is een heel belangrijke speler, maar we moesten Malik Tillman er ook in de tweede helft vanaf halen. Hij had last van zijn bovenbenen", zei hij daarover. "Als Joey er dan niet is, Malik eraf moet en Jerdy naar achter gaat mis je wel die creativiteit."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz joey malik dicteerden espn feyenoord golfde jerdy tillman var veerman wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage