Transparent
Inloggen
Sluiten

Nilis te duur voor technisch directeur rol bij Heusden-Zolder [update]

16 juni 2003 10:06 - VRT Teletekst

Verslaggever: RvW

Luc Nilis is in onderhandeling met de Belgische ploeg Heusden-Zolder voor een positie als technisch directeur. Dat laat de voormalig PSV'er vandaag zelf weten in Het Belang van Limburg. De Belg was tot nu toe als spelersmanager aan het werk, o.a. voor Feyenoord aanvaller Buffel. Volgens Nilis is de kans groot dat een en ander komende week rondkomt. De ploeg debuteert komend seizoen in de eerste klasse van Belgie.

[update] Inmiddels reageerde de voorzitter van de club dat er geen sprake van is dat Nilis technisch directeur kan worden. De club zou de voormalig PSV'er niet kunnen betalen. Wel volgen er komende week nog gesprekken, zo liet de voorzitter weten aan het Belgische Teletekst over het mogelijk door Nilis te verlenen - gratis - diensten.

Meer op VRT Teletekst




Tags

nilis heusden zolder belgie buffel feyenoord rondkomt spelersmanager teletekst verlenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage