Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'De VAR had moeten gaan kijken'

24 januari 2024 23:26

In gesprek met ESPN begon Guus Til direct over het strafschopmoment. "Ik vind niet dat de scheidsrechter helemaal de schuld moet krijgen. Ik vind dat de VAR moet gaan kijken. Als je dan aan de scheidsrechter vraagt of de VAR al heeft gekeken, gaat hij meteen dreigen met geel. Hij was niet aanspreekbaar", aldus Til. "Dat begrijp ik ook wel omdat er direct vijf of zes opgewondend standjes naar je toe komen. Maar om daarna nog iets te zeggen zou wel fijn zijn, maar dat is ook niet het geval."

Til kreeg de vraag of hij het eens was dat de VAR een black-out had. "Wat je nu vaak krijgt is dat scheidsrechters wachten met fluiten omdat ze altijd nog op de VAR kunnen rekenen. Dat is tenminste mijn ervaring met de VAR. Ze fluiten minder snel omdat ze altijd nog teruggefloten kunnen worden, maar dan moet die VAR dat wel doen", zo gaf hij aan.

Zelf kreeg de middenvelder aan het eind van de eerste helft een enorme kans om voor de gelijkmaker te zorgen. "Ik nam hem volgens mij met mijn hoofd mee en daarna met mijn voet. Hij stuitert vlak voordat ik bij Bijlow ben, dus ik hoef hem alleen maar te liften", zei hij daarover. "Maar ik wil hem er langs schuiven en dat was denk ik de slechtst denkbare oplossing."




Discussieer mee op de forums


Tags

var til aanspreekbaar bijlow black dreigen espn opgewondend standjes strafschopmoment stuitert teruggefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage