Transparent
Inloggen
Sluiten

'Shurandy Sambo ziet vertrek bij PSV nu niet zitten'

27 januari 2024 13:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Shurandy Sambo ziet vertrek bij PSV nu niet zitten"; image source: Pro Shots

Ondanks de interesse van andere clubs wil Shurandy Sambo deze transferperiode niet vertrekken bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De rechtsback staat in de belangstelling van onder meer FC Utrecht, maar ziet het niet zitten om nu te vertrekken. Afgelopen zomer had PSV een akkoord bereikt met FC Twente over een transfer, maar ook toen wilde de verdediger in Eindhoven blijven.

Sambo heeft bij PSV een aflopend contract. Indien er geen akkoord wordt bereikt over een nieuwe verbintenis kan hij komende zomer transfervrij vertrekken naar een andere club.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

sambo twente utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
O ja, die hebben we ook nog.
+1/-0

6 maanden geleden
Hij wil natuurlijk een kampioenschap op zijn CV bijschrijven en dan met (wat) tekengeld ergens anders gaan spelen. Geef hem eens ongelijk. Denk niet dat hij een basisspeler kan worden. Maar we hebben natuurlijk voor komend seizoen ook een brede selectie nodig.
+3/-0

6 maanden geleden
Altijd jammer als jongens transfervrij de deur uitlopen. Compensatie voor de opleidingskosten is toch altijd wel het minst wenselijke. Snap vanuit de speler bezien de keuze wel. Lekkere tekenbonus/hoger salaris.. ik zou er ook voor kiezen ;)
+2/-0

 
6 maanden geleden
Klopt wat je zegt helemaal dus Vaio con Dios tzt.
+1/-0

6 maanden geleden
Gaan ze nou echt puur en alleen voor het tekengeld hij en zijn entourage?
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Yep, op deze leeftijd zou hij voor zijn ontwikkeling een jaar lang vol aan de bak hebben gemoeten, had bij Twente of via verhuur goed gekund, maar die vette worst die transfervrij heet zag er voor de makelaar smakelijker uit. Is dat nog diezelfde kerel die afgelopen zomer deed of hij met die Andterdammers gesproken had?
+1/-0

6 maanden geleden
Hij blijft om de zelfde reden dat wij het stom vinden van Vertessen vertrekt, bij PSV is er nog eer te behalen en vertrekken kan daarna nog altijd.
+2/-0

6 maanden geleden
Mogelijk kampioen en evt transfervrij weg. Goeie deal toch, snap het wel. Maar van mij mag ie bijtekenen en als Teze vertrekt de nieuwe rechtsback worden. Hij is wat ongecontroleerd soms maar kan wel wat met de bal en is lekker fel
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi