Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We hebben verdiend gewonnen, maar het was wel moeizaam'

27 januari 2024 22:27

Peter Bosz was na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN vooral blij. "Het was moeizaam en stroperig. In een seizoen speel je nooit 34 wedstrijden top, dus zulke wedstrijden heb je er tussen en die moet je gewoon winnen. Dan word je kampioen", aldus Bosz. "Dat hebben wij gedaan en we hebben de nul gehouden. We hebben verdiend gewonnen, maar het was wel moeizaam."

Gevraagd werd aan de trainer wat hij vond van Noa Lang op de nummer tien positie. "Dat was voor hem ook even wennen. In een elftal waarin het niet makkelijk loopt is het toch je positie proberen te vinden en gaandeweg de wedstrijd kwam hij er steeds beter in", zo gaf hij aan. "Dat resulteerde ook in de tweede goal waarin hij slim een balletje tussendoor gaf."

Voor PSV kan het vizier nu op de wedstrijd tegen Ajax. Of Malik Tillman en Joey Veerman dan wel weer kunnen spelen, is nu nog onduidelijk. "Dat is nog zo ver weg. Ik weet het echt niet", zei hij daarover. "We hebben nu gewonnen. Morgen zijn we vrij en vanaf maandag gaan we bezig zijn met Ajax. En met de jongens die daarvoor eventueel beschikbaar zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz balletje espn gaandeweg joey malik resulteerde stroperig tillman veerman vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage