Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zet in op komst van Jeremiah St. Juste'

28 januari 2024 17:45 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV zet in op komst van Jeremiah St. Juste"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV werkt aan de komst van Jeremiah St. Juste. De verdediger staat momenteel onder contract bij Sporting Portugal en de bedoeling is dat hij op huurbasis naar Eindhoven komt. Of dat inclusief een optie tot koop is, wordt niet gemeld. Mede vanwege de blessure van Armel Bella-Kotchap is de spoeling in het centrum van de verdediging dun.

St. Juste is afkomstig uit de jeugdopleiding van sc Heerenveen en speelde in Nederland verder voor Feyenoord. In 2019 vertrok hij naar het Duitse 1.FSV Mainz 05 en daar ontwikkelde hij zich ijzersterk. Door zijn goede spel in de Bundesliga werd hij in de zomer van 2022 verkocht aan Sporting Portugal, maar mede door blessures komt hij nauwelijks in actie. Afgelopen week keerde hij weer terug in de wedstrijdselectie van Sporting nadat hij ruim een maand uit de roulatie was geweest vanwege een enkelblessure.

Meer op VI.nl
Tags

juste jeremiah sporting portugal armel bella bundesliga enkelblessure feyenoord fsv heerenveen ijzersterk kotchap mainz nederland spoeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Snap ik wel, Ramalho bakt er niets van en Bella is alleen maar geblesseerd. St. Juste is ook geen wereldspeler, maar goed, een extra optie is wel fijn achterin.
+1/-0

6 maanden geleden
Goh. Jerry St. Juste. Die is wel gegroeid in het buitenland. Een van de snelste centrumverdedigers die er rondloopt. Zou tof zijn.
+1/-0

6 maanden geleden
Als je hem kan huren mét optie tot koop zou ik enthousiast zijn. Kijk graag naar de Bundesliga en heb hem daar regelmatig gezien. Als hij zijn niveau van Mainz weer haalt, zou het een sensatie in de Eredivisie zijn.

Gewoon een losse huur zou je minder aan hebben. Hij is er ruim een maand uit geweest met een blessure en heeft dit seizoen nauwelijks gespeeld. Voor hij eenmaal een ritme te pakken heeft, ben je al zeker een maand verder.
+3/-0

6 maanden geleden
Als Portugezen een verdediger kopen zal hij er toch wel van kunnen lijkt mij?
+1/-0

6 maanden geleden
Lijkt me prima om te huren en te bekijken hoe t gaat: dan eventueel kopen.
Kan met ruimte in de rug spelen en redelijke paas.

Ramalho heeft een mooi kapsel en lijkt me een aardige kerel. Maar goed dat geldt voor wel meer mensen die ik niet in PSV 1 wil zien.

Houdoe en obrigadoe
+2/-0

 
6 maanden geleden
Het zou ook handig zijn als de medespelers zich goed aan zouden bieden, en niet grotendeels stil blijven staan.
Gisteren kon Ramalho de bal nauwelijks kwijt.
Hij is niet de beste speler, maar voor een verdediger is spelen met 40 meter ruimte in je rug ook een zware klus. Soms denk ik wel eens dat dat onderschat wordt.
+7/-0

 
6 maanden geleden
Maar als het niet loopt bij PSV dan is Ramalho wel een van de eerste spelers die de mist in gaat. Hij doet erg zijn best maar is gewoon simpelweg niet goed genoeg.
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Juul...voor jouw is het obrigada 😉
+1/-0

6 maanden geleden
Wel goed dat ze nog wat willen doen,een extra optie is altijd fijn.
+1/-0

6 maanden geleden
Hopelijk is hij dan fit, want St Juste heeft ook nog niet gespeeld na zijn blessure 13 december. Als huurling kan, maar hopelijk niet zo'n verhaal als Bella-Kotchap.
+1/-0

6 maanden geleden
In 2022 naar Spotring maar mede door blessures komt hij nauwelijks in actie, zo hebben we ook Bella, hopen dat hij dus wel sterk en stabiel komt dan want anders hebben we meer aan Ramalho dan aan beide.
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Ken hem niet goed. Wat zou hij toevoegen? Kunnen we Bella Kotchup niet terugsturen eventueel? Bespaart flink wat poen neem ik aan
+1/-0

 
6 maanden geleden
Fysiek sterke verdediger die ook snel is. Kan redelijk opbouwen, maar zijn kracht zit vooral in zijn snelheid.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hopelijk extra opties voor de trainer, en dat Schouten op het middenveld kan blijven staan. Schouten + Veerman/Saibari zijn de motor van deze ploeg, met stabiliteit en voetbal vooruit. Als die wegvallen zakt het spel van PSV in elkaar.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Echt veel meer dan dat. De grote man van dit PSV met alle respect voor Veerman en weet ik wie nog meer. Je doet hem echt heel zwaar tekort. Schouten idem.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Het stuur, daar kan ik me wel bij aansluiten, hoewel je hem ook de Kop-Lamp zou kunnen noemen van dit P(hilips).S.V.
+1/-0

6 maanden geleden
Het is al vanaf dag 1 een kwakkelaar. Met of zonder zichzelf goed aanbiedende medespelers. Doorselecteren op die plek roept het gros van de psv supporters al heel lang om. Dat is niet voor niets
+2/-0

6 maanden geleden
Beetje dubbel gevoel hierbij. Kijk is het met oog op volgend seizoen, prima. Ik ga ervan uit dat bijna de hele defensie gaat vertrekken, dus nu vast iemand inpassen kan zeker geen kwaad. Voor de CL ok. Maar ik zag Dortmund laatst spelen en begin hem toch een beetje te knijpen.

Maar we zijn al halverwege de competitie, hebben bijna alle zware uitwedstrijden al gehad. En we hebben 8 goals tegen. 8 ! Zo slecht is onze defensie dus echt niet. Het is ook een gevoel hoor, ik betrap mezelf erop dat ik bij de pool toch bijna altijd 1 of 2 doelpunten toeken aan de tegenstander, ik kies zelden de 0, ondanks onze vele clean sheets. (mede daarom sta ik laag in de pool haha)

En we hebben Obispo ook nog achter de hand, en ook Teze kan zo centraal spelen. Met Sambo en Mauro hebben we back-up-backs. En in nood kan Schouten ook nog naar achter.
En ik neem aan dat Bella toch ook een keer terugkomt ? Was een schouderblessure toch ?
Huur met optie tot koop lijkt me prima, al schijnen die opties ook weer weinig voor te stellen. Voor dit seizoen weet ik niet of het echt nodig is, maar goed, beter te veel spelers dan te weinig.
+7/-0

 
6 maanden geleden
Is ook lastig met dat huren. Ik zou alleen een directe versterking huren of in geval van langdurige blessures. Weet niet waar ik hem onder moet rekenen?
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap die hele hetze tegen Ramalho niet zo. Er komen zelden tegendoelpunten door een ketser van hem terwijl ie dit seizoen in de zwaarste wedstrijden zich wel staande hield. Wat zijn sommige fans toch verwend, natuurlijk heb ik ook liever een Alex Rodrigo Dias da Costa achterin staan of een Andre Ooijer maar die luxe hebben we helaas niet meer.
+6/-0

 
6 maanden geleden
Papegaaien gedrag. Volgens Opta was Ramalho de beste tegen Volendam op bepaalde aspecten. Hoor je dan weer niemand over.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Ik word persoonlijk zo moe van dat huren, je hebt nu de poen, investeer toch eens in een goede verdediger met potentie om door te groeien en laat hem in de luwte rijpen voor volgend seizoen…
+2/-0

 
6 maanden geleden
Één? Een stuk of 5-6 in verschillende leeftijdsklassen met de luxe dat er nog een aantal daarvan eventueel niet tot basis waardige verdedigers uitgroeien. Hoeven ook helemaal niet zo veel te kosten wanneer de meesten daarvan nog jong zijn. Voor de basis heb je er maar 1 nodig en wellicht nog een basis waardige vervanger. Er loopt bij Jong ook volgens mij al jaren niet veel rond dat het eerste gaat halen achterin.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hoeveel poen heeft PSV dan om uit te kunnen geven?
+1/-0

6 maanden geleden
Goeie verdediger, mits fit. Is veel te blessuregevoelig, vooral met de knollenvelden van de laatste periode een groot risico.
+1/-0

6 maanden geleden
Die speler is altijd geblesseerd, had liever Robin Propper gezien.
Is meteen inzetbaar en heeft erg goed inzicht.
+1/-0

6 maanden geleden
Veel geblesseerd en geen ritme. Niet doen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi