Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noa Lang vanwege nieuwe hamstringblessure opnieuw uit de roulatie'

29 januari 2024 14:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Noa Lang vanwege nieuwe hamstringblessure opnieuw uit de roulatie"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV het opnieuw voorlopig moet doen zonder Noa Lang. De aanvaller heeft tegen Almere City wederom een hamstringblessure opgelopen en zal daardoor de komende tijd niet inzetbaar zijn. Het is inmiddels al de vierde keer dit seizoen dat Lang geblesseerd is geraakt aan zijn hamstring.

Volgens het ED is het daarom nog onduidelijk of Yorbe Vertessen mag vertrekken bij PSV. De aanvaller is wel al medisch gekeurd bij Union Berlin, maar moet nog officieel worden vrijgegeven.

Meer op ED.nl
Tags

berlin union vertessen vrijgegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Das een flinke aderlating zeker met tillman geblesseerd en Saibari nog weg.
En nu Vertessen terug roepen kan echt niet.
Dan krijg je zwaar teleurgestelde jongen terug.
Psv had eerder duidelijkheid moeten geven, of hij mag weg of niet en mag ie weg dan had je vervanger klaar moeten hebben staan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Peter Bosz gaf hem die duidelijkheid, hij mocht niet weg maar hij wil zo graag weg bij deze ploeg die kampioen wordt..
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Vierde keer.... Toeval? Man van glas? Verkeerd begeleid? Pure pech ? Zeg het maar...In elk geval vreselijk voor Noa. Stewart weet nu wat hem te doen staat.
+3/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Klote voor Noa is het zeker weten en daarna pas voor de club en ons. Misschien toch een man van glas, geweldige speler maar vaak geblesseerd, doet me inderdaad aan Robben denken. Zonde.. En inderdaad hopen dat Stewart nog een lijstje heeft. Hoe zit het eigenlijk met Tillman, is ie er lang uit?
+2/-0

6 maanden geleden
Dalijk moeten we van armoede Babadi linksbuiten zetten. Dat zou wat zijn.
+2/-0

 
6 maanden geleden
In de RW podcast hoorde ik dat de kans groot is dat hij bij gaat tekenen. Ik zou, wanneer Veerman en Tillman er weer zijn, met Malik op links spelen. Lozano heeft het nog niet, Baka ook niet, maar die heeft aardig wat krediet opgebouwd.
+2/-0

6 maanden geleden
Om moedeloos van te worden. Allemaal de schuld van Schmidt!
+3/-1

 
6 maanden geleden
Ik mag aannemen dat je Bosz zeer hoog aanslaat? Wie is dat Schmid?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hoop dat dit sarcasme is? 😉
+1/-0

6 maanden geleden
Misschien die Driouech van Excelsior oppikken? Ja ik weet dat er een niveau verschil zit tussen excelsior en ons, maar lijkt me een aardige speler.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Vraag me af of zijn lichaam wel gemaakt is voor topsport. Ongenadig veel talent maar ontzettend explosief. We zien vaker dat dat een combinatie is die tot problemen leidt (Robben, Depay, Madueke en zo zijn er nog wel een aantal te noemen). Gelukkig zijn we in een situatie dat we de titel ook zonder Lang wel moeten kunnen halen, maar ontzettend sneu is het wel. Zeker omdat het ook nog eens onze duurste aankoop uit de geschiedenis is. Sterkte Noa!
+1/-0

 
6 maanden geleden
Lozano was toch ook 15 M? Of heb ik het fout?
+1/-0

6 maanden geleden
De laatste jaren vele blessures geweest waarbij de hersteltijden erg lang zijn geweest en waar regelmatig terugval is geweest. Ik vraag mij af of de medische begeleiding wel op orde is bij PSV.
+1/-2

 
6 maanden geleden
PSV is inderdaad de enige club waarbij spelers spierblessures oplopen
+2/-0

 
6 maanden geleden
He jah laten we die afdeling weer uit het stof halen om over te praten.. die is prima op orde. Dit met Lang is al langer op gang en volgens mij hebben we verder niet veel langdurige of terug kerende blessures? Voor Noa, Chucky en PSV is dit gewoon pech, meer niet.
+1/-0

6 maanden geleden
Zorgelijk: Lang in vorm : fit een van PSVs beste spelers die ook op Europees niveau meerwaarde heeft.

4x in 1 seizoen is wel heel veel. Bij Brugge speelde hij volgens mij wel de meeste wedstrijden per seizoen dus kan je wel vraagtekens zetten bij wat er precies aan de hand is
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ik heb hem in geen van de gevallen met een pijnscheut echt naar de grond zien gaan ook. Maar hij beweegt al geruime tijd ook niet "vrij" en lijkt bij acties overduidelijk in te houden.
+1/-0

6 maanden geleden
Hij is gelukkig geen man van glas. Speelde bijna alles bij Brugge. Natuurlijk k.t dat hij bij PSV veel geblesseerd is. Een van de betere, beste speler bij PSV. Hopelijk snel terug maar niks forceren. Nu snel even een vervanger halen lijkt me paniek voetbal. Vertessen terug halen vind ik helemaal geen optie. Die zou zwaar gefrustreerd zijn. We hebben met Lozano, eventueel Tillman, Saibari genoeg alternatieven om kampioen te worden.
+1/-0

6 maanden geleden
Klote zeg, je zag tegen Feyenoord.toch dat 1 opvlieging van Lang het verschil kan maken. Of niet, met een Rotterdamse VAR. Maar die onberekenbare actie gaan we echt missen tegen een club als Dortmund straks
+1/-0

6 maanden geleden
Hoe was dat met hem in Belgie!
Is dit toeval, een Robben 2.0 of wordt hij hier veel meer belast.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Vorig seizoen anderhalve week uit de roulatie geweest met een hamstringblessure. Enige hamstringblessure waar hij tot dit seizoen last van heeft gehad.

Wel heeft hij bij Ajax weer een aantal knieblessures gehad (vier in drie seizoenen) en nog twee andere spierblessures.

Bij Club Brugge heeft hij nog een keer een andere spierblessure gehad (ook toen anderhalve week eruit) en ruim een maand uit de roulatie geweest toen hij begin vorig seizoen zijn enkel verzwikte.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi