Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zet transfer van Yorbe Vertessen on hold'

29 januari 2024 16:55 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV zet transfer van Yorbe Vertessen on hold"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International heeft PSV de transfer van Yorbe Vertessen on hold gezet. Vanwege de blessure van Noa Lang wil de club nu niet direct de aanvaller vrijgeven, ondanks dat er wel al een akkoord ligt over een transfer naar Union Berlin. PSV wil eerst zelf op zoek naar een vervanger.

Het management van Vertessen rekent erop dat PSV de aanvaller alsnog snel vrij gaat geven omdat zij van mening zijn dat de blessure van Lang niets met de transfer van Vertessen te maken heeft. Bovendien heeft hij zich altijd coöperatief opgesteld en voldeed hij aan de wens van PSV om beschikbaar te blijven voor de wedstrijden tegen Feyenoord en Almere City. Vervolgens kreeg hij van de club een akkoord om naar Berlijn te gaan om zijn transfer af te ronden.

Meer op VI.nl




Tags

vertessen hold berlijn berlin cooperatief feyenoord union voldeed vrijgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Bovendien heeft hij zich altijd coöperatief opgesteld en voldeed hij aan de wens van PSV om beschikbaar te blijven voor de wedstrijden tegen Feyenoord en Almere City.

Ik mis hierin dat hij dat deed zonder dat er een vergoeding tegenover stond. Wat een fijne jongen is die yorbe toch. Wat een onzinnige argumenten zeg.
+3/-2

3 maanden geleden
"hij voldeed aan de wens van PSV om beschikbaar te blijven" Maar mensen dat kan toch niet, wat een barbaarse praktijken om dat te vragen aan iemand die gewoon een contract heeft bij ons.🙈
+2/-1

3 maanden geleden
Godzijdank staan we een straatlengte voor. Hopen op veerman en tillman zaterdag. En dat zuid Afrika Marokko eruit gooit. En dat babadi heel snel verstandig is en bij tekent.

Benieuwd hoe vertessen, mocht dit spaak lopen, terug komt naar Eindhoven.
+1/-0

3 maanden geleden
Vertessen terughalen is m.i niet verstandig. Zonder Vertessen en tijdelijk zonder Lang kan PSV met 2 vingers in de neus kampioen worden. Als we Vertessen niet laten gaan komt een zeer gefrustreerde speler in de selectie. Hij lijkt me nou niet de persoon om moeilijk te gaan doen maar toch, je weet het nooit hoe iemand gaat reageren na z'n teleurstelling. Met Lozano, Tillman, Saibari opties genoeg.
+4/-0

3 maanden geleden
In tegenstelling tot de vorige reacties vind ik niet dat je het kunt maken om mee te werken (als club) aan een transfer, en dan je keutel in te trekken omdat er een blessure is binnen het team. Deze blessure had ook vrijdag kunnen vallen.
Of je anticipeert op evt blessures of je accepteert het gegeven. Richting Yorbe vind ik dit echt not done
+10/-1

 
3 maanden geleden
Enigszins mee eens maar ik vind een ‘opzegtermijn’ ook reëel. Je moet een werkgever toch ook kans geven een vervanger te vinden en de continuïteit waarborgen? Van de zomer zou PSV hem heus wel laten gaan, wellicht zelfs voor gunstiger voorwaarden. Als ik ergens opzeg zeg ik ook niet dat ik met een paar dagen weg ben en dat ik geen boodschap heb aan de invulling van het gat dat ik achterlaat. Al helemaal niet als ik altijd met respect behandeld ben. Er speelt hier iets meer vrees ik.
+1/-0

3 maanden geleden
Enige juiste zet lijkt me. Hij heeft gewoon nog steeds een contract. Kijk, als er iets gevonden was bij die medische keuring waardoor Berlin van hem afzag was hij ook terug naar ons gekomen en hadden we hem gewoon door moeten betalen. We moeten gewoon een vervanger hebben nu en iedereen weet dat, dus ze zullen de hoofdprijs gaan vragen. Wij hebben de hoofdprijs niet gevraag voor Yorbe.
In mijn ogen is er geen deal zolang de deal niet rond is. Misschien vinden we een vervanger voor 7 miljoen ofzo. Als berlijn hem zo graag wil kunnen ze alsnog met een hoger bod komen dan.
+2/-0

3 maanden geleden
Je moet hem nu gewoon verkopen. Hij wil niet bij PSV blijven. Je kan zeggen dat die moet blijven omdat Noa Lang geblesseerd is maar dan creëer je een probleem. Dan heb je in speler in je groep die ontevreden is. Dus de enige juiste optie is gewoon wegdoen
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ontevreden spelers heb je toch altijd ? We hebben nu Sambo die niet bij wil tekenen en nooit speelt, Babadi die om zich heen kijkt. kan me ook niet voorstellen dat bijvoorbeeld Obispo nu erg gelukkig is, of Pepi die amper verder komt dan 10 minuten. En waarschijnlijk ziet Drommel zichzelf ook als basisspeler. Zolang je spelers hebt die niet spelen zal je altijd ontevreden spelers hebben en dat is maar goed ook. Zou erger zijn als ze tevreden zijn als ze nooit spelen. (jeugdspelers die net komen kijken uitgezonderd).
+1/-0

3 maanden geleden
Het wordt een leuk spelletje waarbij Vertessen en zijn entourage er blijkbaar voor kiezen om de media te voeden. PSV zorgt volgens mij normaal zeer goed voor haar werknemers dus enige dankbaarheid zou op zijn plaats zijn. NEXT
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage