Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich voor aanvaller Couhaib Driouech'

29 januari 2024 18:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich voor aanvaller Couhaib Driouech"; image source: Pro Shots

PSV heeft zich gemeld voor Couhaib Driouech. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige aanvaller van Excelsior moet het gat in de selectie opvullen die is ontstaan na de blessure van Noa Lang en het aanstaande vertrek van Yorbe Vertessen. Excelsior ziet de aanvaller liever niet gaan en zou naar verluidt 5 miljoen euro willen hebben, maar dat bedrag wil PSV niet betalen.

Vertessen zit momenteel in Berlijn in afwachting of zijn transfer naar Union Berlin door kan gaan. Zelf heeft hij laten weten absoluut niet terug te willen keren en is hij van mening dat de club de gemaakte beloften niet meer terug kan draaien.
Tags

couhaib driouech excelsior vertessen berlijn berlin gemaakte opvullen union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Gedurfd, maar zou zo maar eens heel goed kunnen uitpakken. In theorie kan deze jongen aan de achterlijn op de vierkante centimeter z’n tegenstander voorbij. Maarja, die befaamde stap naar topclub waar ineens alles moet ipv mag. Blijft altijd weer afwachten
+1/-0

6 maanden geleden
Ik had liever dat PSV voor Matson was gegaan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Vind ik ook een leuke speler. En kan bovendien een aardige remix maken van ons clublied, net als ie bij NEC heeft gedaan :-) Het is alleen wel zo dat hij dit seizoen uitblinkt als nummer 10, terwijl hij de vorige 2 seizoenen als buitenspeler juist nogal anoniem was. Dus ik zie hem niet echt als een kandidaat voor de flank. Wel een interessante optie voor volgend seizoen op het middenveld. Vrees wel dat hij nog duurder is dan Driouech.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Een beetje duurder en ook andere positie.
+1/-0

6 maanden geleden
Inderdaad, niet echt de kandidaat waar ik meteen blij van wordt
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Je laat je backup op de vleugels vertrekken hoewel je te maken hebt met twee spelers die net terug komen van blessures. Dan laat je diezelfde vleugelspeler ook nog eens gaan voor een bedrag dat voor PSV makkelijk te weigeren is. Vervolgens meld je je voor een opvolger bij een club die vervolgens dezelfde transfersom vraagt. Lijkt me niet zo'n strak plan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Met deze reactie laat je wel een hoop buiten beschouwing. Zoals de mening van de spelers zelf. Je hebt er niks aan een ongemotiveerde Vertessen op de bank te hebben zitten, terwijl de speler van Excelsior wellicht met trots het shirt van PSV wil dragen en zich prima kan vinden in een reserverol (op dit moment).

Niemand had blessure van Noa weer zien aankomen. Goed als er op geanticipeerd wordt.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Driouech lijkt niet op goed anticiperen. Dat lijkt meer op paniek.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ja ik snap ook niet dat ze in die 2 dagen Neymar niet kunnen halen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ga je van de ene blessuregevoelige speler naar de andere.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ja dat is ook weer zo.
Hij heeft 4 goals en 3 assists gemaakt tot nu toe dit seizoen. Net zoveel goals als Noa, Bakayoko en meer dan Vertessen.

Bij een club die een stuk minder in de aanval is dan PSV.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik geloof niet dat veel clubs hun sterspeler laten vertrekken. Daarbij zien ze dat PSV in een spagaat zit en dat ze "miljoenen uit de CL" te besteden hebben.

Hier leggen we alles negatief uit, maar;
We spelen het restant van de competitie tegen clubs die zich in zullen graven, uitzondering van zaterdag en wanneer feyenoord naar Eindhoven komt. Dan hebben we meer aan een speler die "op de centimeter" iemand uit kan spelen, iets kan forceren, tov vertessen die snel is maar waarvan de techniek de wensen over laat.

Ik wil maar zeggen, de smaken zijn niet overvloedig aanwezig, PSV kan met vertessen eigenlijk geen kant op en moet snel handelen. Ik snap het wel, en denk ook dat het zo maar eens goed kan uitpakken.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Is er geen enkele topclub die een talentvolle buitenspeler over heeft die ze voor een half jaar ergens onder willen brengen?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Geen idee. Je zou zeggen met de CL op de rol dat we wel interessant zijn. Maar stel nu dat deze Driouech wel een hit is. Dan ben je spekkoper. Huren met optie, en dan een optie die voor PSV aantrekkelijk is, dat zou ook goed zijn.

Feit is wel dat de timing van Noa zijn blessure en het vertrek van "kuifje" ruk is. Of juist goed. Wat als Noa zaterdag geblesseerd was geraakt...
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik kan je wel op een briefje geven dat Excelsior Driouech niet gaat verhuren. Ze zouden wel gek zijn. En groot gelijk dat ze hoog in de boom gaan zitten. Zou er alleen niet in mee gaan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Nee. Ik bedoel huren van een topclub
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Oh sorry, verkeerd gelezen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
No worries.
Heel benieuwd hoe de vlag er vrijdag bij hangt.

En dat Driouch of Vertessen zaterdag de winnende maakt in amsterdam ;)
+1/-0

 
6 maanden geleden
Heeft El Ghazi eigenlijk al weer een club ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat laatste ben ik niet met je eens, hier werd al door verschillende leden aangegeven dat Lang niet vrijuit bewoog tijdens de wedstrijden tegen Utrecht en Feyenoord, dat hij nog helemaal niet volledig hersteld leek. Dat blijkt nu dus ook zo te zijn.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Helemaal mee eens Belg, ik was er zelf eentje van.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Was het maar zo'n feest, ben nog steeds reserve...
+1/-0

6 maanden geleden
Als ik Excelsior ooit zie spelen denk ik inderdaad wel bij drie of vier momenten "goh wat een leuke speler". Maar moet eerlijk zeggen dat hij mij 75/80 minuten ook helemaal niet opvalt. Maar goed als je zo gaat oordelen blijven er natuurlijk maar weinig spelers over die constant opvallen in een wedstrijd.
5 miljoen is wel erg vooruitstrevend voor die jongen of er moet nog een enorm potentieel in zitten?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hij heeft meegedaan in onze 3-1 thuiswedstrijd tegen excelsior neem ik aan. kan me hem even niet goed meer voor de geest halen. Had hij toen een paar leuke acties ofzo ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als we nu allebei één helft terug kijken kunnen we daarna een gedegen scoutingsrapport afgeven hier😇
+1/-0

6 maanden geleden
Hij heeft wel mooie schoenen. Ken hem niet goed genoeg om te weten of dit ons niveau is. Vijf miljoen is veel, maar in de winter, tegen het einde vd transferperiode terwijl bekend is dat PSV iets moet zal je geen leuke koopjes vinden.
+1/-0

6 maanden geleden
Slecht nieuws dit voor een van de verslaggevers van radio040. Die kon laatst zijn naam niet uit zijn mond krijgen.
+2/-0

6 maanden geleden
Ik kan me wel vinden in het sportieve plaatje,maar het financiele plaatje a inkomende en uitgaande transfer heb ik iets meer moeite mee.
Maar goed,snap dat je het niet altijd voor het zeggen hebt.
+1/-0

6 maanden geleden
Bart Frouws @bartf
Alleen Osame Sahraoui (4,2) en Johan Bakayoko (3,6) komen dit seizoen tot gemiddeld meer geslaagde dribbels per 90 minuten dan Couhaib Driouech (3,2 - min. 750 speelminuten).
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dus? Doen wat jou betreft? Ik vind het altijd best interessant, zo'n jongen is de ster van een klein ploegje. Wat kan hij een paar trapjes hoger. In de eredivisie zou Saharoui voor mij ook kunnen, maar die zal duurder zijn gok ik.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik vind het in ieder geval wel een interessante speler. Voor een miljoen of 2 a 3 zou ik het meteen doen.

Hij zal uiteraard nog stappen moeten maken, maar hij wordt dan ook niet aangetrokken direct voor de basis. Lijkt me meer in de rol die in het verleden was toen Bergwijn, Malen, Gakpo en Bakayoko werden overgeheveld naar de A-selectie (al moest Bakayoko noodgedwongen al eerder aan de bak). Een (half) jaar in de luwte vol aan de slag op de trainingen, via invalbeurten (en eventueel Jong PSV) speelminuten maken en dan uiteindelijk die stappen maken voor de basisploeg.

Het lijkt me in ieder geval wel het profiel dat je zou moeten aantrekken. Als we Lang even buiten beschouwing laten, heb je Bakayoko en Lozano voor de basis. Tillman heeft al aardig wat minuten gemaakt als linksbuiten, Saibari keert over uiterlijk anderhalve week weer terug en kan op beide zijkanten spelen. Als je dan nog een jonge speler kan toevoegen aan de selectie die op de vleugels kan, ben je weer goed bezet.

Sahraoui is natuurlijk ook een leuke speler. Ik zag vanochtend echter berichten voorbij komen dat een bod van Lille van 7 miljoen al is afgewezen en Heerenveen minstens het dubbele wil hebben.
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Sahraoui zal al gauw boven de 10 miljoen moeten kosten schat ik. Heerenveen heeft al een bod van Lille van 7 mln op hem afgewezen inderdaad. En men weet ook dat PSV nu in de penarie zit door de situatie Vertessen/Lang. Ik verwacht dat Excelsior toch wel met een 3,5-4 miljoen voor Driouech akkoord zal gaan. Is natuurlijk ook een geweldige kans voor die jongen en ik zie hem in Eindhoven ook wel mooie dingen doen. Het is een mooie pingelaar die op beide vleugels kan spelen, dus multifunctioneel.
+2/-0

6 maanden geleden
Wij krijgen voor Vertessen die meer dan 100 wedstrijden in PSV 1 gespeeld heeft, ongeveer het zelfde als Excelsior voor deze jongen, die nog erg weinig gepresteerd heeft, vraagt.
Ergens klinkt dat niet logisch.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi