Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop interesse voor Couhaib Driouech'

29 januari 2024 20:40 - Voetbalpraat
Foto: Pro Shots

"Volop interesse voor Couhaib Driouech"; image source: Pro Shots

Bij het programma Voetbalpraat op ESPN werd maandagavond gemeld dat meerdere clubs interesse getoond hebben voor Couhaib Driouech. De aanvaller van Excelsior zou ook in beeld zijn bij Feyenoord. Volgens Algemeen Dagblad-verslaggever Sjoerd Mossou zouden ook onder meer Sporting Portugal, een Franse club en een club uit de Engelse Championship belangstelling hebben getoond en aanmerkelijk meer hebben geboden dan wat PSV tot nu toe deed.

Onbekend is nog hoeveel PSV heeft geboden om de jeugdinternational van Marokko over te kunnen nemen. Naar verluidt verlangt Excelsior een vraagprijs van ongeveer 5 miljoen euro.
Tags

couhaib driouech excelsior aanmerkelijk championship espn feyenoord marokko mossou portugal sporting voetbalpraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
6 maanden geleden
Misschien is Stewart nu inderdaad wel een beetje in paniek. Bosz heeft meerdere keren publiekelijk aangegeven Vertessen niet kwijt te willen (omdat hij hem nodig achtte) maar vermeld ''dat hij daar niet over ging". Stewart gaat daar dus wel over en die heeft de mening van zijn trainer genegeerd. En nu valt er nog een spits weg. Situatie waar Bosz voor gewaarschuwd heeft.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Uiteindelijk gaat alles in overleg. Bosz heeft ook altijd publiekelijk aangegeven dat hij alleen maar met spelers wil werken die met hun hoofd en hun hart volledig bij de club zitten. Nu kun je over Vertessen veel zeggen, maar gezien wat er de afgelopen weken is verschenen is daar bij hem totaal geen sprake meer van.

Daarbij is ook al gemeld dat PSV nu die transfer van Vertessen on hold heeft gezet omdat hij alleen mag gaan indien PSV zelf nog een andere aanvaller weet vast te leggen. Dus die paniek waar over gesproken wordt gaat helemaal nergens over.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Bosz wou blijkbaar wel dat hij tegen Almere nog beschikbaar was, hoewel toen Lozano en Noa beiden fit leken. Dan zou je toch denken dat Bosz wel een vervanger voor Vertessen wou nog voor de situatie met Noa. En dan zou je toch denken dat PSV daar al mee bezig was en die al vast had kunnen leggen.

Ik snap anders van Bosz niet dat hij perse Vertessen erbij wil tegen Almere en tegen Ajax redt hij het wel zonder.
+1/-0

6 maanden geleden
Als deze jongen goed genoeg wordt gevonden voor PSV 1 dan moet hij toch in de winterstop vlak voor het verstrijken van de transfer deadline wel 5 miljoen waard zijn? Wat hadden ze dan verwacht te horen van Excelsior? Neem onze sterspeler maar mee, wij staan 6 punten boven de streep, maar goed, we nemen eventuele degradatiezorgen wel op de koop toe, want we zijn zo trots dat een van onze spelers deze mooie stap kan maken. Pff. Is ook gewoon een profclub. Gewoon boter bij de vis, of door naar een ander
+2/-0

 
6 maanden geleden
Tja als deze jongen zijn komt tegen de krib gooit en absoluut weg wil dan valt er vast wel een mouw aan te passen. PSV maakt die inschatting klaarblijkelijk ook met Vertessen die voor een vrij schappelijk bedrag weg mag en zelf overal roept dat hij weg wil, etc
+1/-0

6 maanden geleden
Er zal toch ook wel ergens een (redelijke) vleugelspeler zijn wiens contract afloopt komende zomer. Nu kan daar nog wel geld voor ontvangen worden.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Mbappe? Jahanbahks? Of toch liever Promes? Kies maar…
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi