Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: 10% kans op vertrek Hiddink naar Barcelona

17 juni 2003 07:56

Verslaggever: RvW

Zaakwaarnemer Van den Nieuwenhuizen was vandaag in een reactie in De Telegraaf minder stellig dan een andere zaakwaarnemer Ploegsma gisteren tegenover het AD over de kans op een vertrek van Hiddink naar Barcelona. Van den Nieuwenhuizen spreekt geruchten uit Barcelona tegen dat de twee een akkoord bereikt zouden hebben in hun eerste onderhoud in Zuid-Frankrijk. "In principe is het de bedoeling van Hiddink om bij PSV te blijven, maar voor een echt goed voorstel van FC Barcelona staat hij open." Indien Laporte een goed voorstel doet zou de PSV coach in een "dramatisch dilemma" komen aangezien hij zich gecommitteerd voelt aan PSV en met name Van Raaij. Van den Nieuwenhuizen schatte de kans op een vertrekt op 10%.

Meer op




Tags

barcelona hiddink nieuwenhuizen frankrijk gecommitteerd laporte onderhoud ploegsma raaij schatte stellig telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage