Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dinsdag nieuwe poging PSV om contract Isaac Babadi te verlengen'

30 januari 2024 00:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Dinsdag nieuwe poging PSV om contract Isaac Babadi te verlengen"; image source: Pro Shots

Dinsdag gaat PSV opnieuw in gesprek met het management van Isaac Babadi om tot een contractverlenging te komen, zo wordt door het Eindhovens Dagblad gemeld. PSV probeerde in de afgelopen weken al meerdere keren in gesprek te komen, maar dat lukte niet. Nu zou de toezegging zijn gegeven dat dit dinsdag wel zal gebeuren. Babadi heeft een aflopend contract en PSV wil de talentvolle middenvelder tot 2028 aan zich binden met een nieuwe verbintenis.

Zelf wil Babadi graag bij PSV blijven, maar de gesprekken worden gevoerd met de broer van de middenvelder en met zaakwaarnemer Sahr Senesi. Zij zijn van mening dat de club nog geen aanbieding heeft gedaan waaruit blijkt dat het Babadi écht wil houden.

Onder meer Ajax, Anderlecht en Eintracht Frankfurt liggen op de loer om Babadi transfervrij vast te kunnen leggen komende zomer, terwijl de lijst van geïnteresseerde clubs nog veel langer zou zijn.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac poging anderlecht eintracht frankfurt loer sahr senesi toezegging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Mijn God, weer een afspraak over een contract-verlening van Babadi.....
+1/-0

 
6 maanden geleden
Nee. Nu is er een afspraak. Die was er nog niet.
+2/-0

 
6 maanden geleden
PSV realiseert zich waarschijnlijk terdege dat deze jongen in potentie van soortgelijke waarde zou kunnen gaan worden als jongens als Malen, Memphis, Madueke, Gakpo etc etc. Ik neem aan dat je als fan veel respect hebt voor alle efforts die vanuit onze club geïnvesteerd wordt in de hoop dat deze waarde ooit onze kant op zal vallen? We hebben al jaren iedere dubbeltje nodig. En ja, ik had zijn entourage al lang buiten geschopt. Hulde aan Brands en Steward.
+2/-0

6 maanden geleden
Jongen zelf wil dus graag blijven? Waar bemoeien die broer en zaakwaarnemer zich verder mee dan? Het is dus duidelijk dat die vooral hun eigen zakken graag gevuld zien. Zal wel kort door de bocht zijn van mij maar zo zie ik het..
+4/-0

 
6 maanden geleden
Ik hoorde in de RW podcast best een aannemelijk verhaal;

Die jongen heeft zijn roots in, ik meen, Sierra Leone. Daar geldt dat de oudste van de familie inspraak heeft over alles binnen de familie. In dit geval de broer van Isaac. Die zien in broertje een flinke cashcow en willen nu alles eruit halen om de familie financieel veilig te spelen.

Dat het daardoor mogelijk over de rug van de carrière gaat, uitgaande dat hij elders meer kan verdienen en wellicht minder gaat spelen, is bijzonder treurig. Mocht dat verhaal uiteraard kloppen, en Isaac zelf misschien wel willen bijtekenen.

Feit is wel dat het erg lang duurt. Dat het een stempel op de speler en in ieder geval zijn entourage drukt, en het voor PSV ook lastig is, omdat ze (zoals Tony bv al zegt) veel potentie in hem zien.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik zie zijn entourage er nog toe in staat dat ze, mocht er een afspraak komen, alle aanbiedingen open en blood op tafel gaan gooien om de beste prijs eruit te slepen. Schimmig spel lijkt het.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ben er bang voor, zonde voor die jongen.. hoop dat hij er zelf ook bij zit en gewoon tegen zijn broer en zaakwaarnemer zegt dat die zich even stil moeten houden. Het gaat om hem.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Vanmiddag tekenen en dan zaterdag er 2 in peren en we staan allemaal weer op de banken. Wat een wereld de voetbalwereld.
+6/-0

 
6 maanden geleden
Zoiets zou mij meteen van mening doen veranderen en overtuigen van zijn talent ja;-)
+1/-0

6 maanden geleden
Is het niet in al die gevallen dat juist “entourage” ervoor zorgt dat zaken stuklopen? Ik snap dat zaakwaarnemers het maximale eruit proberen te halen, dat is nu eenmaal hun werk, maar de stem van de speler zou altijd doorslaggevend moeten zijn. Zo ook hier. Als Babadi echt graag wil, dan komen ze eruit. Wil hij niet echt graag, dan kan hij beter gaan..
+4/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien zit daar het probleem wel.
Psv wil steeds het contract verlengen en misschien hebben ze wel geen lijm en extra papier voorradig.
Misschien van strategie veranderen en handtekening laten zetten van Babadi op het contract.
+1/-0

6 maanden geleden
Het zal wel aan mij liggen, maar mocht deze verlenging nog rond komen dan zal het nooit mijn favoriete speler worden. Daarvoor heeft dit (voor mij) allemaal veel en veel te lang geduurd.
+2/-0

6 maanden geleden
Hopelijk dit keer wel constructief. Stewart heeft het druk genoeg deze dagen lijkt me.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik lees trouwens ook her en der dat Babadi het gat op links voorin ook wel kan invullen. Kan deze jongen ook links voorin spelen ? Logischer lijkt mij dan Babadi op het middenveld en Tillman naar voren. (gesteld dat Tillman weer fit is).
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ja. Vorig jaar bij Jong PSV speelde hij vrijwel al zijn wedstrijden als linksbuiten
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ah mooi, dat is dus geen onbekend terrein voor hem. Hoe goed is jouw kennis van het Afrikaanse voetbal ? Is er een reëele kans dat Zuid Afrika Marokko verslaat ? Saibari terug zou ook al veel schelen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Op het oog lijkt Marokko de meest stabiele van allemaal. Mocht Zuid Afrika winnen, vraag ik me nog af of Saibari er zaterdag bij kan zijn.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Daar heb je ook nog een punt, hij moet ook nog terug en meetrainen dan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Lijkt me geen probleem. Woensdag vliegen, donderdag nog eventueel een rustdag en vrijdag aansluiten voor de laatste groepstraining.

Bij Feyenoord sloten vorige week ook meteen die Zerrouki en Minteh aan nadat ze op de dinsdag waren uitgeschakeld.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik vind het een geweldig toernooi om te volgen, juist omdat er constant knotsgekke dingen gebeuren.

Marokko is zwaar favoriet om vanavond te winnen (en uiteindelijk ook het toernooi), maar als je ziet wat voor gekke uitslagen er allemaal al voorbij zijn gekomen kijk ik helemaal nergens meer raar van op
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik volg het totaal niet, maar zie inderdaad wel steeds ''vreemde'' uitslagen voorbij komen. maar goed, ik gun Saibari de titel wel. Op het wk vond ik marokko wel sterk.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Leuk voor Saibari dat Marokko favoriet is en ik gun het hem van harte, maar achten jullie de kans groot dat hij nog (veel) minuten gaat maken?

Heb de eerste 2 potten gezien, daar leek hij op iedere positie 3e keuze. Laatste pot, toen Marokko al geplaatst was, speelde hij wel en heb ik de wedstrijd niet gezien en dus geen idee of hij positief opviel.

Als hij toch niet speelt zie ik hem graag bij ons in het veld staan, wanneer hij wel speelt hoop ik dat ze het toernooi winnen. Voor Dortmund is hij volgens mij altijd terug en die paar competitiewedstrijden moeten we maar door komen.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik zou zeggen laatste kans voor Babadi, take it or leave.it.
+1/-0

6 maanden geleden
Zag Babadi gisteravond op ESPN met jong, kan niet zeggen dat ik "ondanks zijn goal" een potentiele versterking voor het eerste inzag , kan wel zijn dat alle pericelen een rol speelt , kan zijn hè, maar ik voorzie evt wel een Labady Bakali " mocht hij vertrekken" en das niet gunfactor gerelateerd maar gewoon een voorgevoel.
+1/-0

6 maanden geleden
Dus deze week tekenen of anders vertrekken. Genoeg gepamperd. Graag of niet, we lezen al genoeg tegenstrijdige berichten. Hij wil graag blijven maar tekent niet. Vreemd. Deze soap moet maar eens afgelopen zijn. Neem aan dat een 18 jarige ook eens met zijn vuist op tafel kan slaan en tegen zijn management kan zeggen ik wil blijven. Talent oke maar laten we eerlijk zijn, wat heeft hij nu al bereikt ??
+1/-0

6 maanden geleden
Zou die jongen nou zelf niet beseffen dat hij een jaar van zijn korte voetballeven heeft weggegooid? Zeker als hij zelf graag wil blijven. Het zal mij benieuwen..
+1/-0

6 maanden geleden
Om te beginnen, zijn ze op komen dagen ? dat is dan al heel wat blijkbaar.
+2/-0

 
 
6 maanden geleden
Misschien moeten we hem een trainingspak aanbieden. ik heb begrepen dat ze daar veel waarde aan hechten.
+2/-0

6 maanden geleden
Let op, komt gewoon rond, hij heeft natuurlijk nergens een garantie op spelen.
+1/-0

6 maanden geleden
Labyad all over... carrière zal wel net zo glansrijk worden
+1/-0

6 maanden geleden
Nog nieuws?? Waarom voert hij de gesprekken niet gewoon zelf? Zaakwaarnemer oké maar niet door je broer laten doen, lijkt me nooit slim om je belangen te laten behartigen door familie.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi