Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil enkele miljoenen betalen voor Couhaib Driouech'

30 januari 2024 13:51 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil enkele miljoenen betalen voor Couhaib Driouech"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een forse prijs wil betalen om Couhaib Driouech over te nemen van Excelsior. Inmiddels zou er een bod zijn uitgebracht die kan oplopen naar ruim 2 miljoen euro. Excelsior hieldt tot voor kort vast aan een transfersom van 5 miljoen euro, terwijl meerdere clubs uit het buitenland bereid zouden zijn om 3 miljoen euro te betalen voor de aanvaller.

Excelsior wil de jeugdinternational van Marokko niet zien vertrekken omdat hij als een cruciale speler wordt gezien in de strijd om handhaving in de Eredivisie. PSV is bereid om enkele miljoenen te betalen om een nieuwe aanvaller aan te trekken in de komende dagen. Indien dat niet lukt, wil het Yorbe Vertessen toch terughalen naar Eindhoven.

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft technisch manager van Excelsior Niels van Duinen aangegeven dat het als een groot compliment wordt gezien dat PSV interesse heeft getoond in Driouech. "Iemand als Driouech heeft ontzettend veel kwaliteit en potentie, maar wij hebben als club ook ambities", aldus Van Duinen. "De sportieve doelstellingen van Excelsior zijn belangrijk, ook richting de continuïteit in de toekomst. Daarbij is Driouech een van onze belangrijkste spelers op dit moment."

Meer op ED.nl
Tags

driouech excelsior couhaib duinen eredivisie handhaving hieldt marokko niels vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Als hij zo gewild is, bied dan gewoon 4 zodat je het geld van Vertessen meteen herbesteed. Je moet toch wat dus PSV kan ook niet te lang dralen lijkt mij.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Met jou als TD zou het geld zo op zijn
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
PSV wil forse prijs betalen, kan wel tot 2 miljoen oplopen.

Goed ik kan me voorstellen dat Excelsior niet direct warmloopt voor 2 M, het is blijkbaar wel hun sterspeler en hoop tegen degradatie. Tuurlijk zal dit een openingsbod zijn en kan PSV hoger, maar hier zal dan nog wel even flink onderhandeld moeten worden.
Maar we hebben (onverwacht) geld van Yorbe beschikbaar, dus we kunnen echt wel omhoog. Nu even niet te moeilijk gaan doen, we zadelen hun ook met een probleem op, neem aan dat zij ook gaan shoppen daarna.
+3/-1

3 maanden geleden
Deze hele "linksbuitengate" begint uit te lopen op een case enkel verliezers. PSV gun Excelsior hun transferrecord en biedt die mensen 3,5 miljoen. Dat kunnen ze niet weigeren. Yorbe krijgt dan zijn transfer (snap niet dat hij geen 20 weekjes kan wachten maar goed) en we worden er nog pak hem beet 1,5 miljoen wijzer van.

DOORPAKKKEN NU!
+7/-0

 
3 maanden geleden
Als het Union mededankzij Yorbe lukt degradatie te voorkomen heeft hij ook een eervolle doel bereikt waar hij in Berlijn minimaal een borstbeeld voor krijgt.
+1/-0

3 maanden geleden
Als je die speler wilt regel het dan vandaag en laat vertessen gaan.
Kan ie nog mooi meedoen tegen ajax.
Maar zal weer 1 minuut voor sluiten transfermarkt rondkomen. Gekkigheid allemaal.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik zit donderdag met een zak chips lekker transferDday te kijken bij ESPN denk ik.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Kijktip: FC Afkicken op YouTube zal minstens 12 uur aan een stuk live gaan :cool
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ken ik niet, zal donderdag eens een scoutingrapportje opstellen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
BBQ, altijd lekker met de koude avonden
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zie De Telegraaf nu melden dat Vitesse Manhoef wil verkopen omdat het dringend geld nodig heeft. Bij 3 miljoen mag hij deze week nog vertrekken. Als Stewart zijnde had ik de telefoon nu meteen gepakt.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Maar Vitesse was toch van die steenrijke Rus? Of loop ik daar in achter? Volg Vitesse niet zo
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nee, die Rus is weg. Een of andere Amerikaan wil Vitesse nu overnemen, maar de licentiecommissie van de KNVB heeft daar problemen mee. Mede daardoor heeft Vitesse flinke financiële problemen en hebben ze nu gewoon geld nodig om het seizoen überhaupt af te kunnen maken
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ze kunnen Manhoef best missen. Ze hebben immers Locadia binnen haha.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dank je wel voor de update 😊
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vind jij Manhoef PSV waardig? Ik ken hem niet zo heel goed maar is dat niet een soort van 2e Vertessen? Of is hij technisch beter onderlegd? Hoe is hij in de kleine ruimte?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hij is technisch wel iets beter, maar inderdaad is het in grote lijnen wel vergelijkbaar qua type met Vertessen
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een soap.
Ik hoor Stewart nog zeggen, het zal een rustige transferwinter worden....
+2/-0

3 maanden geleden
Twee miljoen is voor een club als Excelsior een prachtig bedrag om te ontvangen voor een speler. Excelsior is een kleine club en een stap als deze zou je (net als eerder dit seizoen bij Carel Eiting) de speler niet mogen ontnemen.

Natuurlijk moet het bedrag marktconform zijn, maar ik denk zelf dat 2 miljoen een heel mooie prijs is. Dat er andere clubs zijn die bereid zijn 3 miljoen te betalen, daar heb ik geen boodschap aan. Ik heb tot gisteren geen berichten gezien van clubs die concreet zijn voor deze speler.

Vijf miljoen is van de zotten, dat moet PSV nooit doen op deze termijn.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Volgens mij is die Driehoek beter dan Vertessen, dus waarom dan geen 5 miljoen geboden?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoe kom je er nou weer bij dat die kerel beter is dan Vertessen? Het is een 21-jarige speler van een van de kleinste clubs van de eredivisie. Van Vertessen weten we wat hij wel en niet kan, van Driouech moeten we nog maar afwachten hoe snel hij kan aanpikken bij het niveau van PSV. Jongens als Lang, Dest en Schouten speelden al op hoog niveau toen ze bij ons binnen kwamen. Voor Driouech gaat alles in Eindhoven 4 versnellingen hoger dan wat hij gewend is. We hebben vaker spelers gehaald waarvan we dachten dat ze wel konden aanhaken in Eindhoven, maar dat is lang niet altijd de waarheid gebleken.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Bij PSV heeft hij wel zicht op basis plaats, ontwikkelen, CL.. zou hij misschien wel enthousiast van worden.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Psv op je cv is al heel veel.
+1/-0

3 maanden geleden
Psv/Yorbe 50/50 dan maar?
+1/-0

3 maanden geleden
Vertessen verkopen en hem halen voor ongeveer 3 mio, steek je toch ongeveer 2 mio in je zak. Ken deze speler niet zo goed maar als vervanger voor Vertessen is dit misschien wel een goeid alternatief.
+1/-0

3 maanden geleden
Gewoon betalen is nog jong en levert straks alleen maar meer op!!!
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Gaat van de zomer voor max 1 miljoen naar Feyenoord evt ruildeal. Dhr M Been zit bij Exelsior en gunt Feyenoord deze speen en zeker niet PSV
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage