Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dichter bij akkoord over nieuw contract Isaac Babadi'

31 januari 2024 22:54 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV dichter bij akkoord over nieuw contract Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat PSV dichter bij een akkoord is gekomen over een contractverlenging van Isaac Babadi. Hoewel er nog niets definitiefs is, zijn alle partijen tijdens de gesprekken van dinsdag een heel stuk dichter bij elkaar gekomen. PSV probeert al maanden om het afgelopende contract van de talentvolle middenvelder te verlengen.




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac afgelopende definitiefs elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik hoop dat ik het mis heb maar ik heb het gevoel dat PSV zich al maanden laat bespelen door kamp Babadi. Nu zijn ze ineens dichterbij maar geen akkoord, kan zijn dat ze valse hoop willen geven tot de transferdeadline zodat er geen vervanger komt en de kans op speeltijd groter wordt, terwijl kamp Babadi mogelijk al lang weet dat hij gaat vertrekken uiteindelijk.

Door de deur ‘open’ te houden en het op ‘perspectief’ te gooien voorkom je dat je teruggezet wordt naar JPSV en daarmee je kostbare speeltijd kwijtraakt.

PSV moet op hun strepen gaan staan, wil een speler niet kiezen voor het plan van PSV en je hebt er alles aan gedaan dan moet het antwoord simpel zijn: hier is de deur.

Als je nooit dit precedent schept blijf je de lieve club waar iedereen overheen loopt. Zelfde geldt voor te lage transferbedragen vragen / ontvangen.
+5/-1

 
3 maanden geleden
Ik denk dat je hier in de goede richting zit.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Ik denk het niet. Het gaat hier om een speler/contract wat ook X waarde vertegenwoordigd voor de club.

gezien het om miljoenen gaat is het logisch dat PSV er alles aan doet te verlengen. Sentimenten kennen geen plek, PSV is een professionele en zakelijke club.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Zodra hij niet bijtekent heeft hij nul en geen waarde meer. Door dit zo lang mogelijk te rekken gijzel je min of meer de club. Als hij vandaag niet bijtekent zou ik m een tandenborstel geven en het parkeerterrein op de Herdgang aan laten vegen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik vind het knap van PSV dat ze zich rustig kunnen houden en het tochblijven proberen. Zolang ze maar met prijzen komen die voor PSV redelijk zijn.
Ze denken natuurlijk aan het verkoopbedrag dat ze met hem hopen te kunnen gaan binnen halen over een paar jaar.

Maar als partij-Babadi nu al een probleem is, dan gaat dat over een jaar of twee ook gebeuren.
Ik vind het goed dat spelers geen eigendom meer zijn van de club zoals in de jaren 70+80, maar het slaat soms wel te veel de andere kant uit. BIj PSV de gehele opleiding doorlopen en gratis de deur uit lopen.
Ik zou hem pas gaan opstellen als hij getekend heeft. Je moet ook wat tegendruk uitoefenen.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Speelde tot 2018 bij NEC. Dus zo lang loopt hij nou ook weer niet rond bij PSV.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
PSV moet vooral in het achterhoofd houden dat deze jongen over jaar of 3 50+ miljoen zal opleveren als hij zich ‘gewoon’ blijft doorontwikkelen. Heb hem weer even zien voetballen bij jong PSV en dan is het al heel snel duidelijk dat deze jongen beschikt over zeer uitzonderlijke kwaliteiten. Maarja, zekerheid heb je nooit
+1/-0

 
3 maanden geleden
Op basis van die wedstrijd, hoeveel zou Tygo Land dan waard zijn over een jaar of 3? Want die was nog vele malen beter.
+2/-0

3 maanden geleden
Waarom is Elfrink in 1x zo op dit dossier gedoken? Zal me benieuwen wat de uitkomst is. Het argument van speeltijd potentieel is volgens mij niet wezenlijk veranderd dus het lijkt toch om de bloembollen te gaan.
+1/-2

 
3 maanden geleden
Deze 'affaire' speelt echt al veel langer dan de laatste weken. Ik heb continu het gevoel dat deze journalist 'gevuld' wordt door PSV. Mocht dat zo zijn dan vraag ik me af wat het doel op dit moment is. Ik moet het nog zien dat het rondkomt. Wat is jouw inhoudelijke reactie over dit topic eigenlijk?
+1/-1

 
3 maanden geleden
Deze 'affaire' speelt sinds afgelopen zomer en sinds afgelopen zomer meldden zowel het ED als VI constant als er nieuws is. Dus waar die opmerking vandaan komt waarom er plotseling opeens in dit dossier gedoken zou zijn?

Babadi is een talent van de buitencategorie, dus als PSV hem langer vast kan leggen is alleen maar top. Moet natuurlijk niet (financieel) ten koste gaan van alles.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Potentiële speeltijd is niet echt wezenlijk veranderd inderdaad. Was en is nog altijd een kul argument. Kan bij Jong meedoen, kan verhuurd worden en is één van de eerstvolgende in lijn die als aanvallend talent minuten moet maken in het eerst om een potentiële transfer klapper te worden. Daar hoort er simpelweg altijd minimaal 1 van in het eerste te zitten bij PSV.
+1/-0

3 maanden geleden
Eerst zien, dan geloven. Hij wil wel, maar zaakwaarnemers vertrouw ik niet
+1/-0

3 maanden geleden
Het is een buitengewoon talent. Dus ik hoop dat ie gaat verlengen. Je kan veel vinden van zijn gedrag of van zijn zaakwaarnemers, maar ik vind het een genot om die jongen te zien voetballen. Voor zijn ontwikkeling is het ook goed dat ie nog een jaar of 3 bij PSV speelt. In potentie is dit gewoon toekomstig Nederlands elftal materiaal mits hij zich door ontwikkelt. Land is trouwens ook een pareltje. Heel mooi dat ie voor zo'n laag bedrag is opgehaald en zich in de luwte verder kan ontwikkelen.
Dit zijn toch de potentiele cashcows waar PSV het van moet hebben. Jong talent opleiden en laten door ontwikkelen om vervolgens te kunnen verkopen voor 30, 40 of soms wel 50 miljoen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Of zoals bij Ajax 80, 90 of 100 miljoen?
+1/-0

3 maanden geleden
Wat duurt dit allemaal lang tegenwoordig ook met Babadi.
Ik verlang naar de tijd dat Ruud gullit een philips tv en scheerapparaat kreeg en Ploegsma nog unne mooie envelop had klaarliggen en gewoon voor 4 jaar tekende.
+1/-0

3 maanden geleden
Dit doet me toch echt denken aan de berichtgeving over Xavi vorig seizoen. Steeds berichten, maar niks concreets. Ik snap dat PSV / Babadi geen details gaan geven tijdens de onderhandelingen, maar toch.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Van mij mogen ze stoppen met deze berichten tot hij heeft bijgetekend, teruggezet is naar het tweede of daadwerkelijk vertrokken is.

Ze onderhandelen, ze onderhandelen nog steeds, nog altijd in onderhandeling, nog geen handtekening... We weten het nu wel, er is nog niks nuttigs te vermelden.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zou vooral willen weten of Veerman, Saibari en Tillman erbij zijn zaterdag.
Dat scheelt geen slok, maar een hele fles.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vrees dat we tot de warming up (of misschien zelfs daarna) geen zekerheid hebben. Tenzij vrijdag al duidelijk wordt dat ze het zeker niet halen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat zegt nog niet dat hij mee kan doen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Maar waarom zou hij niet mee kunnen doen? Heeft zover ik weet geen blessure opgelopen, heeft minder minuten gemaakt dan de overige spelers, maar niet lang genoeg dusdanig weinig minuten dat hij ritme mist. Vlucht vanuit Ivoorkust is ook niet echt idioot lang en je hebt geen last van een significant tijdverschil.

Die gaat denk ik gewoon spelen tenzij Bosz de voorkeur voor iemand anders heeft, wat ik betwijfel.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Eens. Ik moet ook gewoon weer volle bak na de vakantie. Bij voetballers lijkt dat anders te zijn. Ik hoop dat hij mee doet zaterdag.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik zeg ook niet dat het niet kan, maar meer dat het nergens staat.
Los van Saibari, ben ik ook benieuwd naar de gesteldheid van Veerman en Tillman.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Tijdsverschil met Ivoorkust is 1 uur, heeft beperkt gespeeld. Voor zover ik kan nagaan geen blessure. 2 nachten goed slapen en dan knallen met die handel.
+1/-0

3 maanden geleden
Eerst zien dan geloven. Deze soap heeft al lang genoeg geduurd.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage